İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense kazançlarında artış ?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google Adsense kazancımda son 4-5 gündür artış var.

yabancı sitemin hitinin artmasından mı kaynaklanıyor yoksa genel bir artış mı var öğrenmek istiyorum ... sizlerinki nasıl ?

şu an ortalama 20 tıklamaya $1.10 gibi bir getirisi var. günlük veri değil bu sadece 20 tıklamaya karşılık gelen ücretler genel ortalaması.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla bende düşüş olmadı hiç suana kadara ama .. başaklrı bilemem

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
artış yada azalışı belirleyen şey reklam verenlerdir yaw.
2 tık ile $3.9 aldıgımda oldu 40 tık ile $1

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur,

tabi genellersek öyle fakat ocak ayı başında herkeste bir düşüş yaşandı. bu konuyla ilgili bir topic açmıştım.

simdi kazancım eskiye dönmeye başlayınca acaba herkesin öyle mi diye merak ettim.

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uslanmaz' Alıntı:
Google Adsense kazancımda son 4-5 gündür artış var.

yabancı sitemin hitinin artmasından mı kaynaklanıyor yoksa genel bir artış mı var öğrenmek istiyorum ... sizlerinki nasıl ?

şu an ortalama 20 tıklamaya $1.10 gibi bir getirisi var. günlük veri değil bu sadece 20 tıklamaya karşılık gelen ücretler genel ortalaması.
bu kazanca göre tıklama başı ortalama 5 cente gelir ki, buda düşük bir rakamdır. içeriğe uygun reklamlar tıklandığında tıklama başı en düşük 10 cent gibi olmalıdır. Bence bunu bir artış olarak değerlendirme..

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cahil,

ben zaten yüksek rakamlar demedim. tek tıklamaya 5-10 katı aldığım da oldu. ben bu ayın değerlendirmesini yaptım ve son 4-5 günlük artışın devamlılığını merak ediyorum. çünki ay başı büyük bir düşüş yaşandı genel olarak.

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende de son 20 gündür tıklama artmasına rağmen kazanç düşüyor. Aklıma şu takıldı, düşüncelerinizi belirtisrseniz sevinirim.
Adsense kurallarına göre proxy kullanımı ile sağlanan tıklamalar ve aynı ip den birden fazla tıklamalar geçersiz sayılıyor.
Ancak Turk telekom Transparent Proxy uygulaması yapmaktadır. Bunu sonucuda site hitlerinde 195.175.37.* ipler den büyük bir yüzdelik görebilirsiniz. Eğer bu ipler tıklama yapıyorsa proxy olduğu için geçersiz sayılıyor olabilir. Ayrıca binlerce kullanıcı bu aynı ipleri kullandığı için birden fazlama tıklama statusune girip, gene google tarafından geçersiz tıklama olarak sayılabilir.Böylece biz büyük zararlara uğramış olabiliriz. Hatta hileli tıklama olarak algılanıp atılmaya bile yol açabilir.
Bu konuda gerek teknik olarak, gerekse kurallar açısından görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. Eğer benim yürüttüğüm mantık doğru ise, bu konuda hepimiz google ye müracaat ederek, konu hakkında bir gelişme sağlayabiliriz.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesinlikle doğru

Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Buna en büyük örnek www.kitapyurdu.com sitesinin ortaklık programıdır. Orada özellikle adsl kullanıcılarının tıklamalarının, telekomun proxy uygulaması yüzünden sayımadığı yazıyordu. Ben de bu 195.175.. li iplerden şüphe ediyorum. Bir mail atıp bu durumu sormak gerek

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
TTNet ve diger ISPlerin uyguladigi proxy uygulamasindan nefret ediyorum. Hepsi transparent proxy'den geciriyor nonoslar....

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konu arada kaynamasın diye yeni bir başlık açma gereği hissettim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5