İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google adsense soruuu

A

ameno

Misafir
merhaba herkese

adsenseye üye oldum ve panel girdiğimde en üstte

Raporlar - Reklam ayarları - Arama ayarları - Hesap bilgisi

seklinde linkler çıktı. Bende Arama ayarlarına girip ordaki arama kutusunun kodlarını siteme ekledim. Table renginide siteme göre kendim ayarladım bunda bir sorun cıkamrı sizce?

ve birde

31 Ekim 2004 Pazar 9 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00
Toplam 9 0 0,0% USD 0,00 USD 0,00

bu şekil görünüyor. Yani sayfa görüntülenmiş ama hic tıklama olmamış. Oysaki ben arkadaşıma arama yaptırtım ve tıklamada yaptı bunu neden saymıyor? Acaba aramalara para vermiyormu? Sadece banner reklamınamı para ödüyor ? Bunu bi açıklarsanız sevinirim arkadaşlar.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arama yapılmış ama aramada ki anahtar sözcüklere tıklanmamış.. Haklısınız.. Ama her aramada anahtar sözcükler aktif olmuyor buna dikkat etmelisiniz.. Örneğin iyinet yazınca sadece iyinetle alakalı sonuçlar alırsınız.. Reklam verenler iyinetle alakalı sonuçlarda sitelerinin çıkmalarını istiyorlarsa ve sizde üst tarafta bulunan o tarz reklamlara tıklarsanız para kazanırsınız..

Kısacası arama yaptığınızda ve google sitesinde reklamlar çıkınca ve bunlara kullanıcı tıklarsa para kazanırsınız.. reklam veren olmuşsa bu tip reklamlar arama sayfasında en üstte tablelarla ayrılmıştır diğer aramalardan..

İyi çalışmalar..

A

ameno

Misafir
peki en iyi para kazanma şekli bumudur ? Arkadaşım bana 15 günde 50$ akzandım diyor. Oda bu şekilmi akzanıyor acaba. Ben 1 günde hiç kazanamadım daha :(

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenize "içerik için google adsense" kodlarını koyarak da kazanabilirsiniz.

U

ulukislali

Misafir
http://www.drweb.de/ su siteye isterseniz bir göz atin. Hangi sayfaya girerseniz, yeni bir google reklami geliyor. Mesela solda Trickskisteyi tikliyorsunuz, ortalarda, adam yaziyor, "sizi ilgilendirebilecek konular" ve bir kac cümleden sonra google reklami geliyor. Tiklatmak icin iyi taktik degil mi? Ve bu kadar cok reklam koymak da demek ki, müsaadeli.

A

ameno

Misafir
elmasgunes' Alıntı:
Sitenize "içerik için google adsense" kodlarını koyarak da kazanabilirsiniz.

dediginizi tam anlayamadim. Biraz aciklama yapabilriseniz minnettar kalirim.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google Adsense'nin panelinden alacağınız kodları sitenize koyarak siteniz ile ilgili reklamların gözükmesini sağlayabilirsiniz. Ziyaretçileriniz bu reklamlara tıkladığı zaman, siz de para kazanırsınız.

Sitenize koymanız gereken kodları, giriş yaptıktan sonra, "Reklam Ayarları" linkine tıklayarak alabilirsiniz.

B

besiktaslim

Misafir
ewet aramalarda sadece sponsora tıklanınca para kazanırsınız yani adam arayacak sponsorlar üstte listelenecek ondan sonra tıkla ve para kazan zor iş. bende bi ara koymuştum arama yapanlar oldu bayağı ama tık yok :)

reklam ayarlarından eklenilen kodlar zaten sponsor arkadaşın arama işlemi yaparak 15 günde 50$ kazanmamıştır bu kesin

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenize reklam kodlarını bence öncelikli koymalısınız.. Aramayla bu iş yürümez sitenizin iyi bir potansiyeli yoksa..

O yüzden reklam kodlarını deneyin..

İyi çalışmalar..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizde ki içerik ing, title ve keywordslerin ing'se ing gösterilir hiçbiri değilse türkçe göstermesi gerekiyor reklamlarını..

İyi çalışmalar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5