İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense tık başına ne kadar ödüyor? Lütfen bakın.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Adsense olsa idi, banlanma riskin de olabilirdi

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Adsense özellikle ani hit artışlarına tepki vermeye başladı. Hitli konu kasanlar bu anlamda dezavantajlı duruma düştüler.

Google'ın ani hit artışlarını tespit eden yeni algoritmasında ani bir hit artışı olduğunda artık hitin kaynağı organik bile olsa webmaster araçlarında bir uyarı beliriyor. Bu sayfanın hiti ani bir şekilde artmıştır diye.

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense olsa idi, banlanma riskin de olabilirdi

ban yiyecek bir durum yok. Tamamen organik.
Benim soruma cevap birini arıyorum.

- - - -Güncellendi - - - - - -

Adsense özellikle ani hit artışlarına tepki vermeye başladı. Hitli konu kasanlar bu anlamda dezavantajlı duruma düştüler.

Google'ın ani hit artışlarını tespit eden yeni algoritmasında ani bir hit artışı olduğunda artık hitin kaynağı organik bile olsa webmaster araçlarında bir uyarı beliriyor. Bu sayfanın hiti ani bir şekilde artmıştır diye.

hit artışında bir sıkıntı yok. Sitede illegal bir durum yok kısacası.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
ban yiyecek bir durum yok. Tamamen organik.
Benim soruma cevap birini arıyorum.

- - - -Güncellendi - - - - - -

hit artışında bir sıkıntı yok. Sitede illegal bir durum yok kısacası.

Bu tık için yaklaşık 180 dolar civarı yapıyor.

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Hit ani bir şekilde artmıştır diye mesaj yolluyor; ama mesajda kötü bir durumdan bahsetmiyor :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Hit ani bir şekilde artmıştır diye mesaj yolluyor; ama mesajda kötü bir durumdan bahsetmiyor :)

Evet bu doğru. Yani olayın görünen tarafı bu. Mesajda endişelenecek bir şey yok tarzında bir cümle var. Önemli olan o mesaj sonrasında olanlar.

Sitelerin bazılarının sıralaması düşüp, bir kısmı adsense ban alıyor.
İkinci mesajda büyük bir kısmı adsense ban alıyor.

Ban mesajı bile genelde aynıdır.

Hitli konu kasan bu durumu göz önüne almalı. "Hitiniz organikse Adsense ban almazsınız" gibisinden bir açıklama duyarsanız inanmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.