İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense :(

B

bugrosoft

Misafir
niye kabul edilmiyorum ? Bi türlü cevap gelmiyor NİYE ?

H

Heryerdeyiz

Misafir
Arkadaşım ben 3 Ay bekledim cvp geldi şu anda sitenize ulaşılamıyor diye isterseniz başka bir site adresi verin onu kontrol edelim dediler yada tekrar kontrol edilmesini istiyorsanız tekrar adresi bize mail atın dediler tekrar kontrol edilmesini istedim...
İsteyeli aradan 1 ay geçti hala cvp yok ve bu 1 aydan sonrada kayıt sırasında yani cvpın geleceği mail adresine ulaşamaz oldum yani mail adresimi kaybettim tabi 1 ayda öyle geçti bu sıradada yani mail adresim kapalı iken cvp geldiyse geri dönmüştür ve ne olcak bilmiyodum ...
Bende bu hafta tekrardan üye oldum başka bir mail adresi ile bakalım bunda ne kadar beklicem...
yani 4 ay boşa bekledik...

G

guajira

Misafir
Aslında bir kaç kez başvurmak lazım. forumda birisi 2 kez başvurduğunu ve ikisinin de kabul edildiğini yazmıştı bi ara.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Heryerdeyiz...
Yazdıklarını okuyunca bahtsız bedevi ile ilgili bir deyim aklıma geldi :) Bunca olumsuzluğu yaşayabilmekte bir başarı tabii... Kutlamadan edemedim!!! :)
Heryerdeyiz' Alıntı:
Arkadaşım ben 3 Ay bekledim cvp geldi şu anda sitenize ulaşılamıyor diye isterseniz başka bir site adresi verin onu kontrol edelim dediler ....

E

eXaltoz

Misafir
Google türk sitelerine karşı niye böyle yapıyor.
ingilizce siteler 2 günde onaylanırken, bizler aylarca beklemek zorunda kalıyoruz.

yoğun talep var muhabbetinede katılmıyorum.
asıl yoğun talep ingilizce sitelerde vede sürekli yaşanıyor olmalı, ama orada 2 günde cevap alıyorsunuz. kaç tane türk site varki zaten. aylarca beklenmesini gerektirecek oranda türk sitesi yokki, zaten var olanların kaçı başvuruyor, kabul edilenlerde tekrar başvuru yapmıyor.

bence Google türk sitelere karşı bir ambargo uyguluyor.
bunun sebebi olarakta türk AdWords reklamverenlerin çok olmamasını görüyorum. ingilizce reklamverenlerin reklamlarını türk sitelerde gösterip, ingilizce sitelerin AdSense gelirinin düşmemesini istiyor zannımca.

size tek önerebileceğim, basit bir ingilizce site açın, o site üzerinden başvuru yapın ve sonrasında türkçe sitenize kanal açın.

S

Senbul

Misafir
3 ay kadar once basvurudum.Hala bir yanıt yok.Google turkiyeyi pek onemsemıyor galiba.Bu kadar zamanda kim olsa cevap verir ya.Bıktım mail yazmaktan Haftada 2 vete 3 mail attım ama nafile.Bende onemsemıyorum artık.İster kabul etsin ister kabul etmesın.

B

bugrosoft

Misafir
eXaltoz' Alıntı:
Google türk sitelerine karşı niye böyle yapıyor.
ingilizce siteler 2 günde onaylanırken, bizler aylarca beklemek zorunda kalıyoruz.

yoğun talep var muhabbetinede katılmıyorum.
asıl yoğun talep ingilizce sitelerde vede sürekli yaşanıyor olmalı, ama orada 2 günde cevap alıyorsunuz. kaç tane türk site varki zaten. aylarca beklenmesini gerektirecek oranda türk sitesi yokki, zaten var olanların kaçı başvuruyor, kabul edilenlerde tekrar başvuru yapmıyor.

bence Google türk sitelere karşı bir ambargo uyguluyor.
bunun sebebi olarakta türk AdWords reklamverenlerin çok olmamasını görüyorum. ingilizce reklamverenlerin reklamlarını türk sitelerde gösterip, ingilizce sitelerin AdSense gelirinin düşmemesini istiyor zannımca.

size tek önerebileceğim, basit bir ingilizce site açın, o site üzerinden başvuru yapın ve sonrasında türkçe sitenize kanal açın.

nası olcak ?

H

hibrahim

Misafir
demek istediği önce bir iki sayfalık ingilizce site açın başvurun sonra türkçe sitenize kodları koyun...

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yetersiz reklam ve yoğun talep nedeniyle, google, Türkiye'de yeni üye kabulünü doldurmuş olabilir !!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.