İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google adwords 10 yaşında

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
google adwords 10. yaşını kutluyormuş, bu nedenle bana da bir teşekkür e-mail'i göndermişler, e-mail'de hazırladıkları oldukça ilginç bir video linkide var, web sitenizin ismini projeksiyonla aya yazıyorlar ve resim olarak indirebiliyorsunuz, şahsen beni mutlu etti ve paylaşmak istedim, teşekkürler google.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
adwords :hönk: o kadar olmuşmu ya 2003 2004 de yeni çıkan adsense idi galiba tam olarak unuttum

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
sanırım olmuştur, e-mail içeriği aşağıda;

"Yalnızca on yıl önce, küçük bir ekip, arama sonuçlarımızın yanına "Reklamınızı burada görün" ifadesini ekledi. Birkaç dakika sonra, adrese canlı ıstakoz servisi yapan ilk müşterimiz bizi aradı.

On yıl ve milyarlarca reklamdan sonra, AdWords'ün 10. doğum gününde, reklamlarınızı yayınlatmak üzere bizi tercih ettiğiniz için size teşekkür etmek istiyoruz. Minnettarlığımızın küçük bir göstergesi olarak ve yalnızca sizin için hazırladığımız bu özel videonun hoşunuza gideceğini umarız:"

(oldukça hoşuma gitti:) )

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
10. yıllarına özel biraz promosyon dağıtsalar bari :) 3 ay önce falan bir promosyon 100 lira kupon yollamışlardı o zamandan beri ses yok :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.