İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adwords Hesabımızı Nasıl Kapatabiliriz?

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google Adwords Hesabımızı Nasıl Kapatabiliriz? bilen var mı acaba?

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1) Adwords 'e giriş yap
2) Hesabım / Hesap tercihleri bölümüne gir
3) Giriş Bilgileri - Google Hesaplarında düzenle » (buraya tıkla)
4) yeni bir pencerede My account başlıklı pençere açılacak
5) Yeni açılan pençerenin en altında : Hesabı Sil / Tüm hesap bilgilerini sil (buraya tıkla)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm hesabı kapatıyorsun, sadece istediğin servisi kapatamıyorsun bildiğim kadarıyla, başka bir servis kullanıyorsan kapatmadan önce bunuda düşünmek lazım tabi.

ResSam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben yapmıştım hesabı sil dedigimde benim kredi kartını silmedi yani ana hesap sakmesinde halen kredi kartım duruyor ama hesap silinmiştir diye bir mail aldım :S

Amilde şöyle birşeyler var, 60 gün sonra size eger gerekirse fatura bilgilerinizi gönderecegiz bu bilgiler için hesap bilgileri tam olarak silenemedi vs gibi bişiler yazıyordu.
O ana hesap kızmındaki kart bilgilerimi nasıl silecegim bende bilmiyorum :S bir arkadaştan hazır kupon alıp kullandım ama halen kendi açtıgım hesabımdaki kart bilgilerim aynı yerinde duruyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.