İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adwors Hesabım Neden Askıya Alınıyor ?

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Google Adwors : 2 - 3 gün içerisinde herkeste bu soru var, Bu sorun ilk kez Forum.İyinet kullanıcılara sorunun çözümünü anlatıyorum.

Google Adwors bedava verdiği kupon'ların süresi bitmek üzere oldugu sebebi ile kupon'ları yeni alan kişilerin hesabını Askıya alıyor.

Bu sorun sizin siteniz veya reklam performansı ile alakası yok.

Reklamınız onaylandı ama Ana sayfa kampanyalar bölümünde kampanya askıya alındı diyorsa, sorun budur.

Hesabım Askıya Alınmadı, Ama Reklamlarım Neden Yayınlanmıyor ?

Hesabınız askıya alınmadı ve reklamınız onaylandı ise, kuponu yeni aldı iseniz veya önceden size şifre gönderip o kuponu kullanmadıysanız o hesap askıya alınır veya reklam onaylanır gözükmez.

Google istediği kişinin reklamını yayınlar veya yayınlamaz onun keyfine kalmıştır.

Kupon şifrelerinizi veya hesabınızı üst üste girmemenizi tavsiye ederim, hesabınız tümü ile askıya alınır ve hesabınıza erişim saglayamazsınız.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gündür kuponlarla açılmış hesapların hiç biri çalışmıyor bir kaç kişiye sorduğumda da genel bir sorun deniliyor bununla ilgili aydınlatır mısınız? ne zaman düzelir, neden böyle vs.

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Kuponlarınız yeni oldugu için, hesaplarınız çalışmaz. Şuanda google'de genel bir sorun var sanırsam. Bu sorun tek sizde değil, herkeste var.

Hesabınızla sürekli kupon şifrelerinizi girmemenizi tavsiye ederim, sürekli şifre girip hesabınız tekrar tekrar askıya alınması, hesabınızın kalıcı olarak askıya alınır, ve tekrar hesabınıza erişim sağlayamazsınız..

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
destek ekibine mesaj attığımda hesabınız askıya alınmıştır diye mesaj geldi hiç böyle olmazdı önceden çok kez kuponla hesap açmıştım:hihi:

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Hesabınız, erişimim sağlamaya imkanınız yok ozaman..

Hesap erişiminiz durdurulmuş..

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet durduruldu önceden böyle bir problem yaşamıyordum son 2 gündür böyle acaba adwords güvenlikleri mi arttırdı yoksa kuponla açtığım için kuponlu hesaplarımı kapatıyor?
bir de bu genel sorun ortalama ne zaman yoluna girer.

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
evet durduruldu önceden böyle bir problem yaşamıyordum son 2 gündür böyle acaba adwords güvenlikleri mi arttırdı yoksa kuponla açtığım için kuponlu hesaplarımı kapatıyor?
bir de bu genel sorun ortalama ne zaman yoluna girer.

Adwors, güvenlikle alakası olmayan bir sorun.. Kupon süresini geçmiş olma imkanınız vardır, veya kupon kampanya'sı bitmiştir her türlü ihtimal olabilir, Google'den herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

director

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu aralıkda kupon la hesap acmayın google suan düzenlemeye gittiği için biraz sabredin hesaplarınız bosuna gitmesin 15-30-subatı bekleyin

UnknowSouL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nedense bugün doğru düzgün bir yazı göremiyorum arkadaşım adwords kelimesinin yazılışını bile daha bilmeden burada ahkam kesiyorsunuz ya ölesim geliyor. Google adwordste evet hesap maalesef açılamıyor şuan bu herkeste var geçici bir durum olduğunu ümit ediyoruz eğer öyle değilse vay halimize.

Allah hepimize kolaylık versin birde hafta sonuda girdi araya tamamen yandık.

Not: not kupon yeni, yok üst üste girmeyin bu tip hikayeler bakmayın director bende seni bu işleri iyi bilir sanırdım :):kızdım:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.