İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Algoritma ( Ücretli Satış )

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar bugüne kadar ki bilgi ve deneyimlerimle analiz etmiş olduğum Google algoritma yapısıyla ilgili makalemi satışa çıkarmış bulunuyorum.

Makale 1000 küsür kelimeden oluşmakta olup 3 sayfadan biraz fazla bilgiyi içermektedir. Makalede Google'ın optimizasyon değerlendirmesinde kullandığı algoritmik unsurlar detaylıca hem sözlü hem de matematiksel olarak anlatılmaktadır. Bu makaleyi okumanız Google sıralamasında en üstelere çıkacağınız garantisini vermez, makalede tüm detaylarıyla algoritmik yapıyı öğrenebilirsiniz, ancak bunları uygulamak sizin beceri ve çabanıza bağlıdır. Bu makale daha önce hiç bir yerde yayımlanmamış, hiç kimse ile paylaşılmamış ve henüz yazıya dahi dökülmemiştir. Makale ücreti pazarlıksız 20 liradır ve alıcı sayısı 25 olduğu an eposta ile tüm alıcılara aynı anda teslim edilecektir. Makale için her hangi bir telif hakkı sınırlaması bulunmayacaktır, dilerseniz alıp uygulayabilir, sitenizde yayınlayabilir veya bir kaç kişi birleşip satın alıp paylaşabilirsiniz.

Makaleyi satın alacak arkadaşlar Pm ile banka bilgilerini isteyebilirler. Ödemeler sadece banka havalesi/eft şeklinde olacaktır. Ödeme geçildikten sonra, ödemeye ait detaylarla birlikte aşağıdaki şablonu doldurarak Pm atmanız yeterli olacaktır. Toplam 25 adet ödeme tamamlandığında makale teslim edilecektir. Yeterli sayıya ulaşılamazsa ücretlerin iadesi itrader profilim doğrultusunda iade garantisindedir.

Konu sadece forum.iyinet.com ve r10.net sitesi kullanıcılarına özeldir.

Not: seo'nun kitabını ben yazdım, bunları zaten biliyordum ve algoritmayı ben icad ettim patladı gitti türü yorumlarda bulunacak arkadaşlara makalemi önermiyorum.

Şablon:

Ad Soyad:
r10 veya iyinet kullanıcı adı:
Makalenin teslim edileceği email adresi:
Ödeme bilgileri ( gönderici adı ve tarihi):

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
peki makalede yazılanları uyguladığınız bir site var mı?
alıcı sayısı 25 olmazsa satmıcakmısın abi? almak istesek?

X

Xman

Misafir
İstediğim sayıya ulaşmazsa satmayı düşünmüyorum. Algoritmanın tamamının uygulanabilirliği mevcut ancak bu tamamen site sahibine bağlı bir durum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
peki ödeme işlemi olarak sadece paramı kabul ediyorsun, link versek tanıtım yapsak?
düşündümde 25 kişi zor bulunur sanki, alternatif wm sitesi r10 da konu var sanırım, orda durumlar nasıl, hiç alan oldu mu? bireysel satış yapmalısın bence, merak ettim makaleyi, bi soru daha sorayım, makalenin orda burda yayınlanmaması için çalışma yaptın mı?

X

Xman

Misafir
Satıştan sonra isteyen dilediği gibi kullanabilir makaleyi, 25 kişiden aşağı satmayı düşünmüyorum, neticede alan kişiler için oldukça fayda sağlayacak bir içerik veriyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.