İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Analitic Sonuçları

ceymi74

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,ben 3 gündür google analiticde aldığım bilgilere göre,organik arama trafiğim düşmüş gözüküyor,ama doğrudan trafik sayımda bayağı bir artış var,sitem daha 4 aylık
sitede aktif kullanıcı sayısı gün boyunca ortalama 30 civarında oluyor,ve ortalama 30 civarında olduğunda günlük hitim 4000 civarı olması gerekirken 2000 lere düştü.
bu işte bir terslik var ama çözemedim,mesela sitede 34 yeni kişi var, bunların 6 sı organik olarak yani anahtar kelimeyle siteme gelmiş diğer 28 i ise direk siteme gelmiş
ve tahmin ettiğim kadarıyla direk trafik ile siteme gelenler hit olarak geçmiyor,ama neden ortalama aktif ziyaretçi sayısı 30 olan sitemin öğlen saat 12- 1 arasında hiti 700-800 arası oluyordu,yine ziyaretçi sayısı aynı şartlarda olmasına rağmen 12-1 arası hitim 200-300 arası bir terslik var ama ne ? belli başlı anahtar kelimeler ile halen 1 sayfada çıkıyorum, index sayımda azalmada yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
307
Sitenize birde farklı bir sayaç ekleyin bakalım. Yandex metrica olabilir. İki sayaç sonuçlarını bir karşılaştırın.

iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.