Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beni hile yaptım diye banlamışlardı 3 ay önce.bugün tekrar kabul ettiler.daha dogrusu ettirdim biraz ugrasarak.
mail yazın cevap vereceklerdir.ben 3 günde cevap aldım.
banlanma sebebimde kelimelerden birinde ilk sayfada ilk sırada çıkmam ve sürekli milletin o sayfaya gelmesi. sayfada 2 satır gizli yazı vardı.3 ay lık ceza yetti diyip açtılar bugun herhalde o kelimeden 9000 falan gelmişti kurban bayramında.
google yeni geliştirdigi bir yöntemler
cloak ve otosub yapan siteleri banlamaya başladı.
cloak nedir:
sitenize gelen bir ziyaretçiye başka sayfa google örümcegine başka sayfa göstermeye deniliyor.
hidden text sayfanızın altına küçük puntolarla görünmez kelime döşemeye deniliyor.
Deceptive redirects : 302 yönlendirmesi yapan siteler 301 serbest ama 302 yasak
Misleading or repeated words :
olmayan bir içerigi sitenizde var gibi göstermek.
mesela title yada keyword kısmına sitenizde olmayan bir içerigi yazarsanız.
aynı kelimeyi defalarca tekrarlamak.
Doorway: google un indexledigi sayfayı ziyaretçiye göstermeme olayı.
arama motorundan o sayfaya gelen kişiyi başka sayfaya yönlendirme olayı.
peki google amca buna ne der: sayfalarınız bazı resimlerden (resim linki başka bir serverda ve bu link dinamik olarak o anda oluşturuluyor webservsleri ile) dolayı biraz yavaş açılyor ve googlebot un işini kolaylaştırmak ve geldiği zaman daha fazla sayfa indexlemesi için o resimleri oluşturtmuyorsunuz. cloak mudur bu?
Ben söyle birsey yasadim.
sitemde googlebot headerlerde googlebot olarak gezdikten sonra cloaking var mi diye baska bir ip ile normal ziyaretci gibi geziyor header yollamadan. Sanirim cloaking i öyle kontrol ediyor. Google amca kasmasin diye resim olusturmamazlik yapmayin bence. Zaten resimlere bakmiyor benim bildigim direkt html kodu aliyor. Image üzelligini kapatarak bir siteyi gezdiginde yine html kodu tam gelir ama resim gösterilmez.
O nedenle ne olur ne olmaz bence resmi gösterin google amcaya.
www.amo-forum.com
Arama Motoru Optimizasyonunda En Genis Türkce Kaynak
statik resimler için ok, sorun yok, google zaten indirmiyor o resimleri. ama benim sorunum bazı resimlerimin alınacağı adres o anda oluşturuluyor olması. ben bu oluşturulma sürecini ortadan kaldırsam iyi olcak.
%3 sınır vardır. sayfanda geçen kelime sayısı diyelim 800 ise işte 24 tane kadar kullan.çok kullanırsan gümleye bilir.
keyword ve descripn kısmında aynı kelimeyi defalarca kullanma.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.