İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google bana byy dedi

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
06 Nisan 2005 Çarşamba 92 13 14,1% USD 0,00 USD 0,00
07 Nisan 2005 Perşembe 78 6 0,0% USD 0,00 USD 0,00
08 Nisan 2005 Cuma 82 7 0,0% USD 0,00 USD 0,00

kazancım 0 elde var sıfır ne oluyor yaws google beni banladımı ne gerçi üyeliğime giriş yapılıyor mailimede herhangi bişey gelmedi neden acaba

daha önce 8 üyeliğim aktiflenmişti son 3 gündür kazancım 0 neden acaba :(

artı ben daha önce deneme amaçlı kazanıyormuyum kazanmıyormuyum diğe 2 3 kere reklamalra kendim tıklamdım bunu kabul ediyorum fakat neden böle oldu anlamadım

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
minik fare kükredi fareden korkan kedi pır diye ucuverdi.. heyecan yapma iyice bi kontrol et siteni neden sıfır olabilir degerlendir forumda bununla ilgili cok yazıldıcizildi.

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorun Düzeldi:)

arkadaşlar soruun düzeldi vergi bilgileri yazan yere sırasıyla işlemleri yaptım hani yazıyorya ödemeleriniz bekletilmekte lütfen bilgilerrinizi iletin oraya tıkladım bişeyler çıktı imza olarak bir isim istedi kenan fln yazdım sonra bügün hesabıma baktım tıklamalar tekrar yansımaya başladı bi anda korktum yaws:) neyse şuan herşey nizam gayet normal :)

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten banlanmış olsaydın hesabına giremezdin :) kullanıcı adı ve şifreni kabul etmezdi sistem

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Atıldıktan sonra geri dönebilen varmı hesabı yeniden aktifleştirilen.Veya ay sonu hesabı kesilen ve banlanan parasını alabildimi hiç?

T

tariksucu

Misafir
Cypher' Alıntı:
Atıldıktan sonra geri dönebilen varmı hesabı yeniden aktifleştirilen.Veya ay sonu hesabı kesilen ve banlanan parasını alabildimi hiç?
iyi soru? ben de merak ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5