İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Bana Iş Ver!

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bakın sizler için ne buldum :D

aşağıdaki konular ilginizi cekiyosa, google da dolgun bi ucretle calsıabilirsiniz
benden demesi :D

en altta cv gondermeniz icin mail adresi de mevcut...

muhahhak bazı arkadasların isine yaraycaktır cunku bu google bu adamları nasıl alıyor diye soruluyor etrafta alın size fırsat!!!

Passionate about these topics? You should work at Google.

• algorithms
• artificial intelligence
• compiler optimization
• computer architecture
• computer graphics • data compression
• data mining
• file system design
• genetic algorithms
• information retrieval • machine learning
• natural language processing
• operating systems
• profiling
• robotics
• text processing
• user interface design
• web information retrieval
• and more!
Send your resume and a brief cover letter to [email protected].

W

w0w

Misafir
hepsini istemiyor herhangi birinde uzmansan yeterli. Hepsi sende olsa google da işin ne :eek:

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Passionate about these topics? You should work at Google.

Bu konularla ilgili misiniz? O zaman mutlaka google da calısmalısınız -tam ceviri bu

ancak google da is bulmak icin kanımca 1 tane degil bi kac tane alanda bilginizin genis olması lazım.

eger tek olanında sansı olsa idi cumle boyle olurdu

Passionate about (one of ) these topics? You should work at Google
Bu konulardan biri hakkkında bilgili misiniz? O zaman mutlaka google da calısmalısınız

nüans farkı var yani, sadece bi alanda bilgi sahibi olmanız da bence yetmiyor...
yoksa cumle 2.sekilde kurulmalı idi.

;)

skassas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam benim vasıflarımda başvursam mı acaba.Parada vermez ki bu adamlar şimdi :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya 1 konuda çok iyi olmanız lazım , yada birkac konuda iyi olmanız lazım .. Herkesi alcaklarını sanmıyorum öyle :) , ama keşke diyordur herkes tabii. Aynı benim dediğim gibi..

S

Skeleton

Misafir
bi sitemi pr10 yapsalar yeter, maaş falan istemem, bu PR10 siteden link satar kazanırım paramı :p

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu admalr maaş vermez be uhahha, nedne boyle bır kanıya vardım yılın başında googlenın kurucusu olan bu 2 eleman yıllık maşlarını 1 er doalr olarak belırledıler gazetelere çıktı yanı patronalrın 1 yıllık maaşı 1 doalr siz girersenız 50 cent alırsınız ehuehuehue :D

varolaksoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi birisi adsense bölümüne girsinde Türk userlara torpil yapsın... Bizde hava atarız içerde adamımız var diye :D:D:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5