İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google beni iptal mı etti?

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.

ne yapmam gerekir?

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önce siteniz kabul edildide şimdimi bu sorunu yaşıyorsunuz yoksa zaten siteniz hiçmi kabul edilmedi?

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site kabul edildi. 1 aydan beri kullanıyorum. dün girdim bugün böyle hata verdi.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1-2 gün daha sabredin hala aynı sonuç ise.
[email protected] iletişime geçin.
Zira 2,3 gündür google gösterim/tıklama oranları ayrıca reklam yayınlarında bazı durumlar söz konusu bununla alakalı birşey olabilir.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazılanlara göre mail attık diyorlar ama gelmedi mi mail? Birde site adresiniz nedir? Yazarsanız daha detaylı bilgi verebiliriz sitelerinizi görüp..

İyi çalışmalar..

U

ulukislali

Misafir
Yoksa ilk iptaller basladi mi? Tiklamalarda Google'in tespit etmis olabilecegi herhangi bir yanlisiniz oldu mu acaba?
Dürüst davranmaya gercekten herkesin cok dikkat etmesi gerek. Er yada gec yapilan haksiz tiklamalar ortaya cikiyor galiba. Cogu alalim derken azdan da olunmasin.
----------------
www.berin.de

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
denedim..
zaten istesende hile yapamıyorsun. anında ip den anlarlar. hiç denemeyin bence. gerçekten uzaylı icadı bir sistem daha. yani bu google, aman diyim..

siteni kara listeye bi aldımı çökertir :)

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sessizliktr' Alıntı:
Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.

ne yapmam gerekir?

adsense kullandigin sitende adsense ilanlarinin yerinde bu sayfa gosterilemiyor diye bir sey cikiyorsa adsensen iptal olmustur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5