İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Beni Sevmiyy!!

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Google ile sorunlarım var ywordpress kullanıyorum ama yazılarımı tamamen özgün olmasına karşın çok geç indexliyor. Onu geçtim hadi geç indexledi diyelim ama yazıların bazılarını 5. sayfadan yukarıda bazılarınıda 100 ila 300. sıralar arasına koyuyor. Hiç indexleme be google!!!!

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
Doğru seo ve anahtar kelimeler seni en tepeye bile çıkarır.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
seo konusunda çok bilgim yok ama elimden geleni yapıyorum.

Anahtar kelimelerle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum çok özen gösteriyorum buna..

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
O zaman SEO konusunda kendinizi biraz daha geliştirirseniz sorununuzun kalmayacağına eminim.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
yine akşam sabah bilgisayar başı yapcaz.. :) Teşekkürler şimdiden başlıyorum.. :)

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
All-in-seo
Seo Smart Links
Google Analytics
Google Sitemap

Bunları kurarak başlayabilirsin :)

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
All-in-seo
Seo Smart Links
Google Analytics
Google Sitemap

Bunları kurarak başlayabilirsin :)

bunları kuracaksın ve gerekli çalışmalar yapman gerekli pr4 ve üstü sitelerden link alacaksın (daha aşağısı ile uğraşma),imleme çalışmaları yapman gerekli,konuların özgün olacak ve yorum almaya bak bu senin googlede bile yükselişini etkiler,diğer güncel özgün bloglara yorum at etkisini görürsün benim diyeceklerim bunlar iyi bir çalışma ile googlede üst sıralara çıkabilirsin öncelik sabır

Ekleme: kardeşim sana güzel bir makale atıyorum pm ile aynen uyarsan konuların index hızı saniyelere iner

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Burak ben siteyi açtım ertesi gün 21 index oldu.Sonra 1 hafta boyunca 21 indexte kaldı.Ardından artmaya başladı.Bu durum sitenin yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir.

endream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Facebook ve Twitter gibi veya benzeri sosyal paylaşım sitelerinde konularını paylaş, daha hızlı indexleneceğine eminim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.