İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google blogları ayırıyor mu?

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bunun hakkında forumda bir başlık varmı bulamadım ama anladığım kadarıyla google tamamıyla bu sisteme geçtikten sonra bloglar her aramada en başta çıkmayacak. Bloglar tamamiyle http://blogsearch.google.com.tr da toplanacak. Bir doğruluk payı yada bilgisi olan varmı?

bloglarfr0.jpg

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
sanmıyorum. blogsearch.google.com u bilmeyen çok fazla kişi var.mesela interneti sürekli kullanmayanlar. eğer bu şekilde olursa çok kötü olur

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
O zman blog sitesi aç ve para kazan şeklinde çalışanlar büyük zararlara girer !

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ücretsiz blog hizmeti verilen sitelerin haricinde bir sitenin blog sitesi olduğunu nereden bilecek, blog=wordpress değil ?

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Konu hakkında kaynak yok ben sadece düşündüklerimi yazdım, yanlış anlaşılmasın.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
:) anlamadın konuyu sanırım... artık google arama sonuçlarında blog siteler çıkmayacakmış. blogların çıkması için sadece blogsearch.google.com kullanılacakmış...

Nerde yazıyor bu ??
Kaynak neresi acaba ??

Senin bildiklerin dışında benim bir fikrim yok. Ben sadece konuyu okudum...

Biliyormuş gibi birşeyler yazıyorsun sonra da bilmiyorum diyip kenara çekil hey allahım yarabbim ya ...
Sadece konuyu okudun ise bende diyorum ki google.com u aç (İngilizce olanı) orda yanda yukarda MORE yazısı vardır tıkla ona Blog search e ulaş .. İşte o blog search'in Türkçesi yukardaki linkte hiç bir yerde bir tek ordan bloglar indexlenecek diye bir yazı yok...

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben sadece bunu konuşmak için konu açtım kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam, blogsearch'tan haberim vardı ümit özatı arattığımda ilk sayfada hiç blog çıkmaması ve blogları en altta bloglarda bu konu diye sıralaması şüphe uyandırdı. Biliyormuş gibi yanlış cümle kurarak konu açtığım için özür dilerim.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Biliyormuş gibi birşeyler yazıyorsun sonra da bilmiyorum diyip kenara çekil hey allahım yarabbim ya ...
Sadece konuyu okudun ise bende diyorum ki google.com u aç (İngilizce olanı) orda yanda yukarda MORE yazısı vardır tıkla ona Blog search e ulaş .. İşte o blog search'in Türkçesi yukardaki linkte hiç bir yerde bir tek ordan bloglar indexlenecek diye bir yazı yok...

iyi misin sen?

sen,

Birşey diycemde bu yeni birşey değilki neden panik yaptınız yıllardır google.com da olan birşeyi Türkçeleşmesi
http://blogsearch.google.com/?hl=en&tab=wb

dedin. ben de cevap verdim. yanlış anlamışsın konuyu, türkçeleşme ile alakası yok;

artık google arama sonuçlarında blog siteler çıkmayacakmış. blogların çıkması için sadece blogsearch.google.com kullanılacakmış...

diye... yani ben bu konudan anladıklarımı yazdım, ben bu konudan az da olsa anladım ama sen anlamadın, anlatayım diye...

sonra sen kaynak ne diye sorunca da herhangi bir bilgim yok dedim. Bunda yanlış bir hareket göremedim ben?...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.