Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google'un botlarını görmek isteyenlere nasıl kayıt yapılıor görün. bu daha hiç bişi değil. 7-8 tane geldiğini gördüm. kayıt ediyorlardı. ertesi gün çoğu konuyu indexlemişleri fotodan bakabilirsiniz.
ya bu botlar geldiğinde butun sayfaları dolaşıyor dimi? birde farzedelim dolaştı hemen arama sonuçlarında çıkıyormu benim bir sitemde sadece anasyafa indexledi kaldı diğerlerini de istiyorum
beyler bot dedigin nedir ki) eger o gun sitenizin cogul hitinde asir bir artis olmussa bilinki bot sizi botlamakta)) ki 2-3 gunde bir en cok bu is olur, bandwitin de seyine ediyorlar boylece
bu bot resimelri benim siteye ayit evet link100 bunu bir anı olarak resmini aldı dün aşırı bir bot gördük sistemd e 9 google bot 2 msn botu dolaştı kaç satata girdi cıktı girdi cıktı...
ben de görmüştüm google botu sitede ama admin panelimde sadece IP'si yazıyordu 3 tane aynı IP olunca şüphelendim arayınca googlebot adına kayıtlı olduğunu öğrendim..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5