o zaman google bir browser değilde, saklı bir şekilde aslında program arayüzü çıkartmış demek daha mantıklı gibi...Çünkü bu demek oluyorki google aps ları kullanan üyeler ileriki istatistiklerde bu aps lara olan bağlantıları chrome aracılığıyla arttıkça (ki bunu destekleyecek çeşitli uyarı mesajları göreceğiz: chrome kullanarak bu tabloyu daha zengin yapabilirsiniz gibi) bu tamamen bir program havasında olacak...
4-5 yıl sonunda aps ları yoğun kullananlar FF ya da ie ile bağlanınca bir takım özellikleri göremeyecekler (çeşitli activex ler falan olacaktır kesinlikle) mecburen chrome kullanacaklar ardından başka şirkette ortaya çıkıp google tekel oluyor diye feryat edecek ve şu an google şakşakçılarıda o adı bile belli olmayan firmayı tutacaklar ...
oruç bana fena vuruyo olumsuz oluyorum sanırım
4-5 yıl sonunda aps ları yoğun kullananlar FF ya da ie ile bağlanınca bir takım özellikleri göremeyecekler (çeşitli activex ler falan olacaktır kesinlikle) mecburen chrome kullanacaklar ardından başka şirkette ortaya çıkıp google tekel oluyor diye feryat edecek ve şu an google şakşakçılarıda o adı bile belli olmayan firmayı tutacaklar ...
oruç bana fena vuruyo olumsuz oluyorum sanırım