İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Bulunamayan Urller Sorunum/ Sorunsalımız..

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Herkese Merhaba,
Bundan kısa bir süre önce, 1 sene önce gibi bir zaman denk gelen zaman diliminde kullanılmış ve 1 senedir kullanılmamakta olan bir domaini satın aldım, google web toolsa kayıt olmadan önce deneme amaçlı açtığım kategoriler bile 2-5 dakika arasında index aldı(domain bir sene önce pr 3-4 görmüş) sonraki gün webtoolsa kaydoldum ve yine herşey yolunda izledi bir sonraki gün web tools eski siteden kalan yaklaşık 280 tane bağlantı buldu, o günden bu yana kadar yaklaşık 10-15 gün, açtığım konular 2 günde zor indexleniyor(tamamen özgün,siteme seo yapıldı) google bot siteme uğruyor indexlemeden çıkıyor bekletiyor, bu bağlantılardan kaynaklı olduğunu düşünerek silme talebinde bulundum silindi şeklinde onaylandı fakat hala hata olarak üst köşede beliriyor bu index sorununa neden olduğu gibi bizi bitirdi diyebilirim. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Saygılarımızla -- Google'a da açtım ordan kopyaladım

Arkadaşlar yeni domain alıcam tek çözüm o görünüyor 3-4 ay içerisinde çözülür falan diyen arkadaşlar var ne yapmalıyım sizce?
Edit:google indexi 15 gün gibi bir sürede 39 sayfa oldu fakat çook yavaş index alıyorum ve çoğu konum index almıyor hali hazırda 3-4 gündür index almayan 20 tane konum var.

Nightmare17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Sitemde ilk baştaki acemiliklerimden yaklaşık 1 yıldır kalmış 14.000, 1 ay öncesinde eklenti değişimden kalmış 2.000 ve seo amaçlı adres değişiklerinden de kalacak olan 3.000 url var ancak googlebot siteyi seviyor (en azından senin sitenden daha çok). Bence senin sorun seocuda falan olabilir bekle biraz.

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu bağlantılarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorduk biz şuan bir seo firmasıyla anlaşmadık bu bir sorun olmadığına göre seo yaptırmaya başlayalım, yine de yorumları bekliyoruz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.