İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Çekleri ?

B

Bedavalar-Net

Misafir
peki simdi kabul edildim diyelim bir sorum olucak sizlere.Ben formu doldururken bu google reklamlarini hangi sayfalarda göstereceksiniz yaziyordu bende sadece www.bedavalar.net yazdim.Simdi bu reklamlar benim sitemde her kategoride cikacak,edebiyat kategorisi olsun digerkategorilerde bu sorun oluyormu yoksa sadece anasayfada mi cikmali bu google reklamlari.

iyi günler

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istedigin sayfada hatta istedigin sitede (googgle kurallarina uygun oldugu surece) gosterebilirsin

B

Bedavalar-Net

Misafir
Tesekkür herkeze aklimda suan icin baska bir soru isareti yok,artik google i bekliycem ya onay yada red

selamlar

B

Bedavalar-Net

Misafir
Hala bekliyorum gerci yogunluktan olabilir ses seda yok :( bu arada belkide google adsense beni kabul etmedigi icin teselli ikramiyesi olarak

http://www.google.com.tr 1204 hit göndermis su ana kadar saolsun varolsun..

iyiki varsin be google´cugum

B

besiktaslim

Misafir
yaw arkadaş delirdim adslim yeni takılmış bilgisayarıma bugün 3 defa format atılmış halde hdd imin demiroksidi bitmek üzere :) artık neyse

konunun özü banada geldi şimdi adsense onayı ama nedir bu hakkaten bukadar karlımı daha bu gün ekledim siteye

tıklama başı ne verebilirki bu adamlar ??

B

besiktaslim

Misafir
Sayfa görünümleri Tıklamalar Tıklamayla-geçiş oranı Efektif CPM [?] Sizin kazanımlarınız

1.623 3 0,2% USD 0,02 USD 0,03

usta bu böyle dolucakmı şimdi baktım gerçi 5 saat falan oldu koyalı çeki sadece resimlerde görücez galiba :)

B

Bedavalar-Net

Misafir
Vallahi benimde pek bilgim yok ancak 1500 hitli bir sitenin sahibi olan arkadasim 150 $ lik cek gelmis.Denemeli yani,google la calismak herkeze güven verir.

B

besiktaslim

Misafir
tabi güven ayrı mesele hesaplarken gösterim/tıklama oranı koymuşlar ondan çabuk artanlarda vardır...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arakadaslar hile yapipta google dan atilmadigimiz surece google dan cook paralar kazanacagiz.

W

wglinkmanager.com

Misafir
arkadaslar sakın google tıklamalarında hileye başvurmayın.

eğer bir kere üyeliğiniz iptal edilirse bir daha üye olamazsınız..

google gibi tıklama başı en yüksek ve güvenilir sponsoru kaybetmeyin...

2-3 tane türk webmaster arkadaşım kendileri tıklama yaptıkları için üyelikleri 1 ay sonra kapatıldı... birine o ayın çekide gelmiş. ama sonuçta ilk ve son çekidi...

http://www.wglinkmanager.com - SEO Araçları
http://www.winnergambler.com - vegas Rehberiniz
http://winner.hit-logo-ringtone.com - Melodiler, Java oyunlar, Resimler
http://winner.hot-cell.com - eg-zotik Cep Logo,Oyun ve Videolar

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kendinin tıkladigini nasil anlıycakki bu google o kadar clikin içinde degişik ip lerden ?
bilen varsa yazsın arkadaşlar

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar google bizden 10 sene sonraki teknolojiyi kullanıyordur buna emin olabilirsiniz.. o yüzden cinlik değilde iş yapalım.. riske atmıyalım türkiyeyi..

iyi çalışmalar..

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternetteki teknoloji ortaktır ve on sene sonraki teknoloji diye bir şey yoktur.

B

Bedavalar-Net

Misafir
OLmazmi hic astraler,adamlar benim senin gibi yada Türkiyedeki cogu firma gibi beklemiyorki teknolojinin gelismesini yeni ürünlerin cikmasini.Adamlar kendi teknolojilerini kendinileri yapiyor,sen kullaniyorsun misal 4 bin mHZ piyasadaki en son sürüm bu diyelim ama benim teknolojimi ben gelistiriyorum ve kimsede yok,o zaman ben kullanmazmiyim 10 bin mHz :) biraz karisik oldu ama insallah anlasildi..Yani normal olarak bizim 10 sene sonraki ilerlememize bu tip firmalar simdiden yakalamis oluyor.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla webmaster dan beklenmeyecek bir laf !
Eger internetteki teknoloji ortaksa, neden google pr (page rank) teknolojisini cıkarttıgı zaman kımsenın bundan haberı yoktu ?
hatta o zamanın kralı olan altavista page rank i ancak 3 yıl sonra yaptı..
sımdı teknoloji ortak mı oldu yanı ?

butun sırketlerin AR-GE (arastırma gelıstırme) ekibi vardır, ve ozellıkle yurt dısındakı fırmalar bu AR_GE olayına ınanılmaz para akıtırlar, sırf once biz bulalım, biz kullanalım diye.....

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen olmaz dıyon ama bı ornek daha aklıma geldı bak.
calıstıgım fırmada 3 seneden beri ""850 GB"" lık harddsıkler kullanılıyor.

boyle bır urunden haberı olan var mı?
bır yerde satılıyor mu ?

demekkı ılerının teknolojisi kullanılabılıyor !

alınmazsan kucuk bır espiri yapacam.
Radyoyu icat eden adam, " Yapılanlar bu kadardır, artık baska bır ıcat olmaz" demis bunda yaklasık 80 sene once :)

tabı sonra TV cıkınca adam dumur hahahah

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
astraler arkadaşların açıklamaları umarım yeterli olmuştur ikna olmanda.. Böyle bir cümle kurman kendini bill gatesi google kardeşler, altavista, hotmail hatta mynetle bile kıyaslayamazsın..

Teknoloji için para lazım.. ve üstte saydığım kuruluşlarda oldukça bol.. Teknoloji ortak değildir piyasada parası olan, Konuşur..

İyi çalışmalar..

A

amatorSitesahibi

Misafir
Merhaba,

Takip diyince aslında IP ve Cookieden fazla şeyler olabilir.
Teknoloji ortaktır, fakat teknolojinin bilinen kısmı ayni degildir.
Yani ayni yazilimlari, ayni protokolleri, ayni routerlari kullaniyoruz fakat acaba disariya aciklanmayan ozelliklerden ne kadarini onlar biliyorlar.

Belirli bir ornek vermek gerekirse, normalde herkes kullanici takibinin IP adresi uzerinden yapildigini bilir, ve bunu degistirince izlenilemeyeceginizi dusunur, fakat belki bilenleriniz vardir aslinda internet baglantisinda kullandiginiz adaptorlerin uzerinde bir MAC adresi denen bir adres bulunur, ve bu cihaz uretilirken yazilir.

Bu adres intranetlerde, sizinle ilk router arasindaki haberlesmede falan kullanilir. Fakat Internetten bulunamamasi gerekir. Yani girdiginiz sitenin bunu alamamasi gerekir TCP-IP protokolune gore.

Fakat ben alindigini gordum.
Bu aslinda cok daha saglam bir kullanici takip yontemi cunku hem fazla bilinmiyor, hem de ip gibi surekli degismiyor.

Sozun ozu, googlei duduklemeyin, yemezler...

Ama bana sorarsaniz google bu teknolojik seylere degil de, elindeki duzgun datalarla karsilastirarak dolandiriciliga karar verecektir.
Yani elinde Turkiyedeki mp3 sitelerinde gosterilen ve yuzde 3 tiklanan bir reklama sizin sitenizde yuzde 10 tiklaniyorsa, ustelik de bunun tiklanma saatleri de diger sitelerdeki tiklanma saatleriyle de ortusmuyorsa, bundan killanacak ve sistemindeki kaliteyi dusurmemek icin sutlayacaktir sizi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5