İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Chrome da Açık Varmış !

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google'ın web tarayıcı pazarına yeni bir soluk getiren web tarayıcısı Chrome'da yeni bir açık ortaya çıktı. Bu açık sayesinde heker'lar, Better Business Bureau, PayPal ya da Google gibi web site gruplarının bir taklidini oluşturabiliyor.

Pekin'deki araştırmacı Liu Die Yu'ya göre bu açığın ortaya çıkmasının en büyük nedeni Google'ın merkezi Mountain View'daki programcıların yanlış bir kodu eklemiş olmaları. Liu Die Yu'nun bu konudaki görüşleri ise şöyle: "Apple'ın Safari'sinde bu şekilde bir açık görmedim ve bu tarayıcılar aynı motoru kullanıyor (webkit)."

Google ise yaptığı açıklamada Chrome'daki söz konusu açığın zaten bilindiğini ve çok yakında yayınlanacak yeni bir güncelleme ile bu açığın giderileceğini belirtti.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/10226112.asp?gid=234&sz=76501

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bildiğim kadarıyla yeni bir haber değil indirmeye sunulduğunun ertesi günü böyle bir bir haber çıkmıştı ama nerde okudum hatırlamıyorum :(
ayrıca beta sürümleri hata ve acıkları görmek için değilmidir adı üstünde beta sürümü :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Flash objeleri açarkende browser inanılmaz kasıyor. Şuan için kullanmayı tercih etmiyorum. Internet Explorer'ı tek geçerim.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kimse zorla kullandırmıyor sonuçta, beta sürümünde amacı budur. Gönüllü kullanıcılarla hataları/açıkları vs. tespit edip kapamak.

Ben IE kullanıcısı biri olarak Google Chrome'u destekliyorum. Hatta IE7 ile birlikte kullanıyorum şuanda...

dahi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni sürüm demek yeni açık demek , gelişmekde olan her programda açık olması gayet doğal, yine chrome geliştikce yeni açıklar olacak, hatalar hayatın bir parçası desek de olur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.