İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google çöp siteleri banlasın...

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar biz bir kampanya başlatıyoruz. Googleda arama sonuçlarının içine eden çöp siteler banlansın artık. Çünkü bizim emeğimizi yiyorlar. Google eninde sonunda banlayacak bu siteleri ama biz süreci hızlandıralım. Lütfen herkes;
adresine şu e-maili yazsın;

dear Google Engineer, I have got a site which www.benimsite.com. It is about my categori. But when i search some of something in google.com some of empty pages views in first page. They are www.realist.web.tr, www.ara.in, These are only garbages of internet. Please ban these sites.

T

The_Best

Misafir
Merak etme google çok kısa bir süre sonra bu siteleri banlayacaktır.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet yaptıgı anladı ve bugun bi acıklamayla özür diledi.Ama diğerleri dewam ediyor.
yazık ya kardesim

S

sevdik

Misafir
slm

realist.web.tr degil realist.gen.tr ok dostlar

hadi bide beni bulun benim siteleri de verim mi sikayet etmeye ama yok ben kendi kendimi sikayet edecem ya

saka bir yana Allah askina isiniz gucunuz yokmu sizin google elbet banliyor sira sira herkesi atacak ama siz neden bunlari yapacaginiza yani burda yazacaginiza gidim 1-2sayfa eklemiyorsunuz sitenize bu kafayla siz zor gidersiniz cenette o arada bisey var bilen bilir dimi

kolay gelsin

D

Dms

Misafir
sevdik' Alıntı:
realist.web.tr degil realist.gen.tr ok dostlar

hadi bide beni bulun benim siteleri de verim mi sikayet etmeye ama yok ben kendi kendimi sikayet edecem ya

saka bir yana Allah askina isiniz gucunuz yokmu sizin google elbet banliyor sira sira herkesi atacak ama siz neden bunlari yapacaginiza yani burda yazacaginiza gidim 1-2sayfa eklemiyorsunuz sitenize bu kafayla siz zor gidersiniz cenette o arada bisey var bilen bilir dimi

kolay gelsin
Cennet ile alakası yok ama maddiyat ile alakası var. Her zaman dediğim gibi. Baskası yapıyorsa bende yaparım.
Bu sekilde gunde 15 / 20 € kazanıyorum. Banada yetiyor. Üşenmesem daha fazlasını yaparım. Benim kazancım hit felan degil. Direk nakite ceviriyorum olayı :D

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bu yönlemle pek sonuça ulaşamazsınız.
yapmanız gereken işi prosedürüne göre yapmak.
http://www.google.com/contact/spamreport.html

bu adrese girin.
birinci boşluga aramak istediginiz kelimeyi,
ikinci boşluga, bulunan google sonuç sayfasının url adresi
üçüncü boşlugada hile yapan siteyi
son olarakta nasıl hile yaptıgını seçmeniz gerek gerekirse ektra yorumlarınızıda yapabilirsiniz.
buradan gönderilen her ileti tek tek okunuyor.
Google amcanın arama verilerinin sonuçlarını kontrol eden dev bir çalışan insan ordusu var.Örümceğin gözünden kaçan verilere manuel müdahale ediliyor.
şikayet edilen sitelerin nasıl hile yaptıgınında haritası çıkartılıyor ve algoritma geliştirilmesinde kullanılıyor.
Şikayet edilen sitelerin daha kısa sürede ceza alabilmesi için aynı sorgu sonucunun degişik ip adreslerince gönderilmesi gerekiyor.
Şikayet edilen site bir kez gözetim altına alınıncada, diger bütün sayfaları tek tek silinmeye başlıyor :rolleyes:

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
123mp3' Alıntı:
Arkadaşlar biz bir kampanya başlatıyoruz. Googleda arama sonuçlarının içine eden çöp siteler banlansın artık. Çünkü bizim emeğimizi yiyorlar. Google eninde sonunda banlayacak bu siteleri ama biz süreci hızlandıralım. Lütfen herkes;
adresine şu e-maili yazsın;

dear Google Engineer, I have got a site which www.benimsite.com. It is about my categori. But when i search some of something in google.com some of empty pages views in first page. They are www.realist.web.tr, www.ara.in, These are only garbages of internet. Please ban these sites.

Additional details: kısmına buna benzer birşey yazarsanız daha etkili olabilir. Yukardaki yazıyı biraz düzelttim:

Dear Sir/Lady,

I'm the owner of www.benimsite.com. The site content is related with it's own concept and domain-name. We noticed that when we search our keywords on Google Search Engine, it also returns tons of garbage / SPAM sites which are like www.realist.gen.tr and www.ara.in. They use some black-hat SEO techniques like automatic host and file creation related with keywords. We're asking for checking these sites and trying to reduce garbage / SPAM results on your search engine backend.

Best regards.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolasın hdoğan. Umarım tüm duyarlı webmasterler bu kampanyaya destek olurlar. İnterneti bu çöplerden temizleyelim!

S

sevdik

Misafir
slm

ins. basarirsiniz

dayanamicam ha simdi benim hileci sitelerimi yazcam olmiyacak :)

D

Dms

Misafir
Ehueheu. :D
Bisi oLmaz. Domain ismimi yokmus ?
Alırsın bitane asdkasdasdas.com yap optimizasyon tamamdır :D

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 ay once hile yapan siteleri sikayet etmek icin bir baslik atmistim.
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=7753

En hizli sonuc icin;

Sikayet adresi:
http://www.google.com/contact/spamreport.html

Ingilizce bilmeyenler icin:

Exact query that shows a problem
Sitenin hile yapan sayfasina hangi kelime aramalari ile ulasiliyorsa o kelimeleri aynen buraya yazin.

Resulting Google page that shows problem
Sitenin hileli sayfasinin yer aldigi google sonuc adresini buraya aynen kopyalayin

The specific web page or site that is misbehaving
Buraya hile yapan sitenin adresini yazin

Type(s) of problem
Hepsini isaretleyebilirsiniz.

Additional details
This web site is using illegal SEO techniques.
Please review.
Thanks.

gibi bir mesaj yazabilirsiniz.

M

murme

Misafir
Sonuna kadar destekliyorum bu yapilan cok cirkin bişi temiz internet istiyoruz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.