Ya sanki bir haftadır google dan hit gelmiyor aramalar düştü gibi 3 - 5 gündür falan bende durum böyle yoksa bana mı öyle geliyor ??? Paylaşırmısınız arkadaşlar sizde durum nedir ?
![]() |
![]() |
Nasılmış sanbox guzelmi vizit bey aşağıda havalar nasıl : D benle kafa bulursun he : p alırlar adamın aklını iki dakkada cekerler boyle dibe
Adam 1-2 hitten topluyor hisseyi, siz kendi derdinize yanın. Benim anladığım bu işten budur3000. mesajı koymuşuz, bir nazar boncuğu da bana takıverin.
Adam 1-2 hitten topluyor hisseyi, siz kendi derdinize yanın. Benim anladığım bu işten budur3000. mesajı koymuşuz, bir nazar boncuğu da bana takıverin.
canım visit, neden büyük lafı dinlemiyorsun(sakalım yokki) , çevremiz SPAMCILARLA dolu, ahadanda biri , yaz google aramaya" site:www . gelinlikresimleri . org gelinlikresimleri . org " , tam 60 google sayfası, yani 1500 küsürcük spam sayfa,
ben sadece bir örnek gösterdim, sahibi buradamı bilmiyorum ama tam şere.....siz....
google napsın canım
şimdi yine baktım bu spamcıya, yaklaşık 20000bin, spam sayfası vardı googleda, heeppppssiii uçmuş gitmiş.. ya seviyorum bu google ya
spama ÖLÜMMMMM