İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google dan aldığım hitte düşüş (19-Ağu-07 itibariyle)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Ya sanki bir haftadır google dan hit gelmiyor aramalar düştü gibi 3 - 5 gündür falan bende durum böyle yoksa bana mı öyle geliyor ??? Paylaşırmısınız arkadaşlar sizde durum nedir ?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
eğer spam yoksa , google yine temizliğe başladı galiba, spam siteleri öne çıkartıp temizleyecek :) inşallah
nazar.gif

bu konu diğer wm forumlarındada tartışılıyor, herkesin sorunu bu...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hit gelen kelimelerine rakip site öne cıkmıştır sıralaman degişmiştir kelimelerde

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Spam nasıl yapılır bilmiyorum ...
Permission haklı olabilirsin zaten hit düştü derken 20 30 kişi giriyordu şimdi 7 kişiye düştü ama bana günlük 20 30 kişi yetiyor üstünü istemiyorum :D

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
canım visit, neden büyük lafı dinlemiyorsun(sakalım yokki) , çevremiz SPAMCILARLA dolu, ahadanda biri , yaz google aramaya" site:www.gelinlikresimleri.org gelinlikresimleri.org " , tam 60 google sayfası, yani 1500 küsürcük spam sayfa,

ben sadece bir örnek gösterdim, sahibi buradamı bilmiyorum ama tam şere.....siz....

google napsın canım

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Nasılmış sanbox guzelmi vizit bey aşağıda havalar nasıl :D benle kafa bulursun he :p alırlar adamın aklını iki dakkada cekerler boyle dibe

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Nasılmış sanbox guzelmi vizit bey aşağıda havalar nasıl : D benle kafa bulursun he : p alırlar adamın aklını iki dakkada cekerler boyle dibe

1) Derdine yan şenol Sandbox ta falan değilim sen takıl oralarda
2) Benim işim web değil işim AYRI bu işler sadece hobi amaçlı domainler , web siteleri ... işimi bilen bilir DOlayısıyla ben bu zamana kadar hayatımda hiç kendi sitelerimde 500 hit üzeri görmedim zaten istemem de :D
3)Artı bahsettiğim sitem pr0 idi pr4 olmuş heralde ondan hitleri düşmüş sanırım yakında toparlar :D

EE şenol yak bi sigara be heheheheheeee ağla Kumkutusundayım diye

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Adam 1-2 hitten topluyor hisseyi, siz kendi derdinize yanın. Benim anladığım bu işten budur :) 3000. mesajı koymuşuz, bir nazar boncuğu da bana takıverin.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Adam 1-2 hitten topluyor hisseyi, siz kendi derdinize yanın. Benim anladığım bu işten budur :) 3000. mesajı koymuşuz, bir nazar boncuğu da bana takıverin.

E hadi hayırlısı olsun nice +3000 lere ...

Ya gerçekten ben istemiyorum hit siteme günde 10 kişi gelsin günlük ama sitemden bilgi alsın sorusu varsa kullansın forumu doldursun yollasın bana...
Ki benim sitelerim genelde böyle tüm dünya dan kullanıcı var kendi kendime yaptığım html bir site kodlama falan bilmem acaip acemiyim yahu ...
Table açarım içine yazılar yerleştiririm başlık koyarım güzel saat tarih bulursam koyarım böle yani :D

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Maşallah yahu geri dönüşler süper oldu arkadaşlar hit olarak aynıyım ama kelime olarak süper kelimeler ile yukarı çıktım .. Darısı başınıza ... :D

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
canım visit, neden büyük lafı dinlemiyorsun(sakalım yokki) , çevremiz SPAMCILARLA dolu, ahadanda biri , yaz google aramaya" site:www . gelinlikresimleri . org gelinlikresimleri . org " , tam 60 google sayfası, yani 1500 küsürcük spam sayfa,

ben sadece bir örnek gösterdim, sahibi buradamı bilmiyorum ama tam şere.....siz....

google napsın canım

şimdi yine baktım bu spamcıya, yaklaşık 20000bin, spam sayfası vardı googleda, heeppppssiii uçmuş gitmiş.. ya seviyorum bu google ya :D

spama ÖLÜMMMMM

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Google farkedene kadar o spam sayfalardan adam alacağını alıyor zaten. Silineceğini kendiside biliyor ama silineceği vakte kadar kötü emellerine ulaşıyor :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.