İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google dan atıldımmı ???

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eski içeriğindeki linklere ana sayfandan ulaşamıyor artık google. Bu yüzden eski içeriğini sildi. Blog siteni tekrar indexleyecektir. Korkacak birşey yok ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada sitende çok güzel reklamlar çıkıyor. Sağ bölüme uzun sütünlardan koyabilirsin.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olur tabi niye olmasın. Google PR5 i sadece kendi vermiyor. PR5 senin ne kadar desteklendiğininde bir anlamda görüntüsü. Durup dururken atmaz, atamaz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SpYTaZz' Alıntı:
nerden anladın güzel reklamlar çıktığını adsense mi koymamı öneriyorsun?
Evet. ADsense öneriyorum.

ADsense Preview Tool kur sende çok güzel birşey. Banlanıp banlanmadığınıda görebiliyorsun.

http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/preview/en/reg/preview.reg

Bu reg dosyasını indir. Sağ tıklayarak yükle. Sonra bir sitede herhangi biryerde sağ tıkla. Preview Tool gözükür. Ordan çıkacak reklamları görürsün.

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) sakin ol birşeyin gittiği yok. Öyle 1 günde düzelmez. Biraz zaman alabilir. Benimde PR5 sitem var oradan biliyorum. Sabır, Sabır, Ya Sabır :p

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SpYTaZz' Alıntı:
hala bir gelişme yok en iyisi bir bardak soğuksu içim gitti güzellim domain ve pr5 :(

korkma, icerigini zırt pırt degistiren bi site oldugumdan biliyorum :D
her cierigin degistiginde eger degisiklikler radikal ise google affallıyor biraz...(yani ilk halinden cok farklı ise)
biraz uzun surebilir yeniden cashlenmen.. bazen 2 hafta alıyor.. ben de her oldugunda aynı korkuyu yasıyorum. ama duzeliyor...
ha senin site pr 5, google bot daha sık geliyordur. o yuzden bence 2 haftada surmez... zaten bi yerde okumustum... pr 4 sitelere boyle bi durumda en gec 2 haftada geliyor... Ama sana dahaa sık gelcegiginden bi sey olmaz...

+1: yalnız sanırım bide su var, kesin olmaakla beraber yurtdısındaki forumlarda soylenir.

google nadiren ana sayfanda 150 nin üstünde link veriyorsan.. ve icerikleri de yakınsa.. atılma problemi yasanabiliyormus..
boyle bi sey varsa ben onların yalancısıyım... burda yoktur abimize danısmak gerekir. :D
kolay gelsin

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
korkma, icerigini zırt pırt degistiren bi site oldugumdan biliyorum :D
her cierigin degistiginde eger degisiklikler radikal ise google affallıyor biraz...(yani ilk halinden cok farklı ise)
biraz uzun surebilir yeniden cashlenmen.. bazen 2 hafta alıyor.. ben de her oldugunda aynı korkuyu yasıyorum. ama duzeliyor...
ha senin site pr 5, google bot daha sık geliyordur. o yuzden bence 2 haftada surmez... zaten bi yerde okumustum... pr 4 sitelere boyle bi durumda en gec 2 haftada geliyor... Ama sana dahaa sık gelcegiginden bi sey olmaz...

+1: yalnız sanırım bide su var, kesin olmaakla beraber yurtdısındaki forumlarda soylenir.

google nadiren ana sayfanda 150 nin üstünde link veriyorsan.. ve icerikleri de yakınsa.. atılma problemi yasanabiliyormus..
boyle bi sey varsa ben onların yalancısıyım... burda yoktur abimize danısmak gerekir. :D
kolay gelsin

şuan 70 küsür tane link var hepside nerdeyse farklı kategorilerde ne yapalım artık bekliyecez

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.