İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google değişemi gidiyor ?

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Merhaba arkadaşlar.Son zamanlar sitelerimin indexlerinde ve anahtar kelimelerinde müthiş bir değişiklik seziyorum.''Haber'' kelimesinde örneğin 3.sayfada olan sitem 2.sayfaya ardından 12.sayfaya kadar ileri veya gerileme sağlıyabiliyor.Dalgalanma öncesi 315K olan sitemin indexi, bugun 20K'da seyrediyor. Seo'cu bir dostuma sordum, kopya içeriklere eskisinden daha çok önem verildiğini söylerek ceza uyguluyormuş.Hoş iyi güzelde index konusunda 1.000K olan sitelerinde indexinde şuan müthiş bir düşüş var.Onlarda mi kopya içerik ? Veya kopya içerik değilse silinmesi neden artmasi neye bağli:) Googlenin yeni temasi indexlenme konusundaki hassasiyeti, anahtar kelimelerde değişmeler sürekli olan dalgalanmalar acaba google değişemi gidiyor sorunu getirdi aklıma..Sizce neden bu şekil ben çözemedim:(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
- Google değişikliğe mi gidiyor?
- Google her zaman değişiyor

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Başlıkta ufak bir edit yapilirsa sevinirim:) Google her zaman değişiyorda, bu kadar uzun süreli değişmemişti:) Bir günü diğer günü tutmaz oldu artık!

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
valla yeni açtığım sitemin geçen ay sonunda indexi 200-250 arası bişeydi şimdi 70-80 gibi bişey. kopya içeriğe de müsade etmiyorum desem yeridir. pözgür.com için söylüyorum bunları. indexler azalıyor diye paniklemiştim. ankara buluşmasında bi abiye sormuştum,kime sorduğumu hatırlamıyorum :( , google azaltıyor sandbox falan değil demişti. bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyorlarsa...
takma kafana sen eski sistem devam et ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.