İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google görsel(image) aramalarından daha fazla ziyaretçi gelsin bu kodla

a_sahin166

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar forumda verildi mi bilmiyorum ama benim bloglrımdan bir tanesine gelen ziyretçilerin yüzde 80 kısmı Google resim aramalarından geliyo ancak biliyosunuz resim araması yaptınız mı resim ufak bir şekilde ve frame içinde çıkıyo..genellikle de o ufak resme tıklayıp altta sizin siteniz açılsa bile pek bakmıyolar..
uyuz oluyodum bu duruma ama ben de aynı şeyi yapıyodum..eğer sizin de resim aramalarında hatırı sayılır bi ziyaretçi kitleniz varsa işe yrayn bişey buldum
aşağıdaki kodu sitenize kopyalıyorsunuz ve sonuç harika..3 gündür deniyorum ve inanılmaz arttı sitede dolaşan kişi sayısı
kod ne yapıyo..mesela birisi bi resim aradı..resmi buldu ve resmin olduğu site sizin siteniz..neyse o resme daha tıklamadan o frame kayboluyo ve o sitenizeki o resmin bulunduğu sayfa direk açılmış oluyo..böylelikle sitenizi ziyaret etmeden çıkmıyo ziyaretçi

Code:
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>

!rep isterim:)
alıntı

Makawork

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ziyaretci sayinizi arttiriyor olabilir ama Google'in bu tarz kodlara pek iyi gozle baktigi soylenemez, siteniz Sandbox'a girebilir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bu sadece frame li sayfayı engeller, sayaçlar zaten frame ile gelen ziyaretçiyi sayıyor nasıl oluyorda ziyaretçi sayım arttı diyorsun(yada diyorlar) hayret

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bu kodu bende kullanıyorum kodun gorevi sitenizi frame icinde acmaya calışan web sayfalarını atlatıp sitenizi normal şekilde acması
//konudısı//selim msnye bi uğrarmısın//konudısı//

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Makawork
Google bu kodla ilgili herhangi bir sorun çıkarmıyor. Bunu veya benzerini kullanan pek çok büyük site var. Ben de kullandım, sorun yaşamadım.

@selim61
Aslında kastedilen şey hit artışı değil, bu şekilde framelı açılan sitede kullanıcı fazla kalmıyor, siteyi kapatıp surfüne devam ediyor. Bu kod ancak ve ancak ziyaretçinin siteyi daha fazla görmesine ve sitede daha fazla kalmasına yarıyor.
Çok çok yararlı bir şey değil ama ufak da olsa katkısı oluyor.

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Iyi de images search yapan zaten o resim icin gelmistir o resmi alip gidecektir büyük ihtimalle niye bosuna bw harcayayim ki bir de onun sitemde gezmesine. Ha derseniz ki sitem ilgi cekici yeni bir user kazanabilirim o zaman da resimlerin siteyle alakali ve daha önemlisi sitenizde essiz bir icerik bulunuyor olmasi.

Yoksa cok fazla bir getirisi, reklam tiklamasi getirecegini sanmiyorum.

Ama google images haricinde sitenizi frame icinde acanlari önlemek icin faydali bir kod

mechulsun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kodu forumlarda nereye ekelyeceğiz? index kalbınamı footermi :S

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
google sevmeyip aramalardan atmasın sakın:D bir nevi karşı geliyorsunuz

uggur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Cnntürkte bunun bir benzerini yapıyor. Ona birşey olmadıysa şimdiye kadar bizede olmaz :)

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
şunun da çalışması gerek:

<meta http-equiv="window-target" content="_top" />

mechulsun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kodo frumda nereye eklicez
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.