arkadaşlar forumda verildi mi bilmiyorum ama benim bloglrımdan bir tanesine gelen ziyretçilerin yüzde 80 kısmı Google resim aramalarından geliyo ancak biliyosunuz resim araması yaptınız mı resim ufak bir şekilde ve frame içinde çıkıyo..genellikle de o ufak resme tıklayıp altta sizin siteniz açılsa bile pek bakmıyolar..
uyuz oluyodum bu duruma ama ben de aynı şeyi yapıyodum..eğer sizin de resim aramalarında hatırı sayılır bi ziyaretçi kitleniz varsa işe yrayn bişey buldum
aşağıdaki kodu sitenize kopyalıyorsunuz ve sonuç harika..3 gündür deniyorum ve inanılmaz arttı sitede dolaşan kişi sayısı
kod ne yapıyo..mesela birisi bi resim aradı..resmi buldu ve resmin olduğu site sizin siteniz..neyse o resme daha tıklamadan o frame kayboluyo ve o sitenizeki o resmin bulunduğu sayfa direk açılmış oluyo..böylelikle sitenizi ziyaret etmeden çıkmıyo ziyaretçi
Code:
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>
!rep isterim
alıntı
uyuz oluyodum bu duruma ama ben de aynı şeyi yapıyodum..eğer sizin de resim aramalarında hatırı sayılır bi ziyaretçi kitleniz varsa işe yrayn bişey buldum
aşağıdaki kodu sitenize kopyalıyorsunuz ve sonuç harika..3 gündür deniyorum ve inanılmaz arttı sitede dolaşan kişi sayısı
kod ne yapıyo..mesela birisi bi resim aradı..resmi buldu ve resmin olduğu site sizin siteniz..neyse o resme daha tıklamadan o frame kayboluyo ve o sitenizeki o resmin bulunduğu sayfa direk açılmış oluyo..böylelikle sitenizi ziyaret etmeden çıkmıyo ziyaretçi
Code:
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>
!rep isterim
alıntı