google groups kapandı!

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Ekim 2007
Mesajlar
141
Tepki puanı
2
benim bulunduğum ilçeden açılmış dava :)
ayrıca youtube tan alışığız yakında google da yalama olcak aç kapa aç kapa
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
31 Ekim 2003
Mesajlar
467
Tepki puanı
0
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html

deminki çağrımı yineliyorum, biri aklını kaçırdı felan diyecek.. bana tepki gösterenler çıkacak ama, illa mahkemeye gerek yok, burası da aynı işlevi görüyor

form çıksın

"google.com.tr isimli arama motoru çok sayıda müstehcen ve gençliğin gelişimini etkileyebilecek zararlı bağlantı içermektedir, o yüzden kapatılmasını talep ediyorum"

gibi bişiler yazın....

şöle bi, 20-30 bin başvuru gelse, kayıtsız kalamazlar heralde...

sürecei hızlandırmak icin ise aramızda muhakkak vardır bi avukatın ikamet ettiği ildeki savcılığa giderek suç duyurusunda bulunması uygun olacaktır.

üstelik avukatın çağrısı uygun bulunur ve google erişime kapatılırsa muhtemelen isim de yapıp ünlenecek ve çeşitli tv kanallarına haber olacaktır...

ilgili kişiyi tabiiki cnn, bbc gibi kuruluslarda görmezden gelemez ve roportaj manyağı yaparlar diye dusunuyorum amcamı :)

bence bi düşünün :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
16 Ocak 2008
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Konum
Düzce
Bence google hiçbir zaman kapatılamaz, dün akşam TRT2 de Büyüteç programında internet daire başkanı mahkeme kararlarının artık sitelerin tamamen kapatılması yönünde değil, sitedeki kapatılmaya neden olacak içeriğin kaldırılması yönünde kararlar alacaklarını söyledi. Bu amaçla bu davalara bakacak olan bütün avukatlar, hakimler ve savcılar bilgilendirilecek.

Ayrıca google ne youtubeye nede başka bir siteye benzemez, kapatma davası durumunda gerekeni yapacak bilince sahip ayrıca googlenin Türkiye ofiside var, herhangi bir kapatma durumunda iş kapatmaya varmadan çözebilecek güce sahipler.

Dün akşamki programda internet dairesi başkanı Son youtube kapatmasında Youtube yönetiminin içeriği kaldırmamakta ısrar ettiği için kapatmanın gerçekleştiğinin altını özellikle çizdi.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
391
Tepki puanı
0
Konum
localhost
Kökten interneti yasaklasınlar onlarda rahatlasın bizde.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
21 Ağustos 2005
Mesajlar
1,845
Tepki puanı
0
Arkadaşlar groups ve youtube ile neden googleyi eş değer tutuyorsunuz?
ikisi içeriğini başkalarının oluşturduğu ve googlenin kendi çapında kontrolü olan içerikler (kontrole rağmen google politikasına uymayan şeyler olabilir)
ama diğeri arama motoru ve sadece dışarıda yayını olan bir şeyi gösteriyor o şeyi yayınlamıyor. hatta hiçbirşey göstermiyor sen göstertiyorsun

Hem kaldı ki bilişim kanununa dikkat edilirse (forumda daha önce tüm metin olarak yayınlandı) olaylar şu içeriği kaldır yoksa kapatırım şekline dönüşecek; yani mahkeme öncesi tüketici haklarını koruma derneği gibi bir dernekleşme lazım yoksa internet yaygınlaştıkça mahkemeler başka davalara (internetle ilgili davalardan) vakit bulamayacaklar
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
12 Nisan 2005
Mesajlar
727
Tepki puanı
0
Konum
Köln
Bir kişi de neden kapandığını yazmamış?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Nisan 2007
Mesajlar
965
Tepki puanı
2
Konum
Gaziantep
Nasıl iştir ya youtube kapanıyor mp3 siteleri kapanıyor diger siteler kapatılıyor. interneti kaldırsınlar hepimiz kro olalım. Lanet olsun arkadaş ya...
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
9 Nisan 2008
Mesajlar
94
Tepki puanı
0
Konum
istanbul
arkadaşlar merak etmeyin googleye önceden su su içerikleri kaldıırlması üzrine mail yazılıyor dikkate alınmadgnda dawa açilior cokta ii oluor bnce, arakdasım kıro demiş. kitap dergiler oku, olmazsın;)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
23 Şubat 2005
Mesajlar
935
Tepki puanı
0
Konum
Berlin/Almanya
Bence kapanmaz kapanirsa turkiye alt ust olur ve nasil akp kapancak olayi ciktikdan sonra anasayda degisiklikler yapiliyorya aynisi mahkemede yapilcakdir ve siteler daha kapanmasin olayi kaldirirlar. Ayrica google kapatcak bir bisey yokki bir arama sitesi neden kapatilsinki sen arama yapiyon cikan bisey diger siteyle alaka biseydir yani mantikli bu bide söyle dusun ben mahkemeye gidiyorum googleye dava acacam eee sebeb nee yani ne varki sebeb eklecen? Dersinki googlede su bunu aradim cikti baska arama motorundada arasan cikiyor.
 
Geri
Üst