deeper' Alıntı:
"
Kernel32 bununla ilgili bir kaynak var mi, yani google'ın boyle bir sey yapmasi cok sacma. kendime gore aciklayayim
ben MS Windows kullaniyorum, Fiesta ciksin onuda kuracagim. Ama MSN 'den hic arama yapmiyorum, direk elim alismis google ctrl+enter. google boyle bir sey yaparsa isletim sistemi mi degistirecegim? hayir. eger alternatif çare üretilmezse msn search kullanacagim. bence google'ın boyle bir -rest- cekmesi kendi zararina olur diye düşünüyorum ben...
Google değil microsoft yasaklıyacak diye okumuştum ben. Yasaklamadan daha ziyade default olarak kendi arama motorunu kullanan bir tarayıcı ile gelecek diye duydum. Yani insanlar google yi default arama motoru yapamayacaklar diye...
Yanlız microsoft şunların hesabını yapmış olmalı
kendi elinde vistası varsa google nin de arama konusunda potansiyeli var
eğer microsoft savaş başlatırsa kendisi de birşeyler kaybeder ki şöyle:
Ben kendim dahi çoğu zaman google den microsoft hakkında arama yapıp sitelerine ulaşıyorum. Bir savaş demek google nin microsoftu arama sonuçlarında göstermemesi demektir. Ayrıca google bu savaşa hazırlandı ve hazırlanmaya devam ediyor (ürün tavsiyesi: firefox)
bir başka hazırlığı onca sitede google arama sı var (bu sitede ara / internette ara seçenekleriyle)
benim siteme google kendi adresinden ziyaretçi gönderdiği kadar mynet teki superonline daki vs.. google arama aracıyla gelenler de oluyor.
Savaş olduğunda olan biz kullanıcılara olur. Ama oturmuş bir firma da ayaktaki firmaya yerini savaşmadan vermez.
Gelecekte bu konuyu tekrar konuşalım İnşaAllah (2011 de yaşıyor ve sağlıklı artı müsait olursam bana uyar
)