İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Hakkında Sorunum var

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar sorunum şudur; isim vermek istemediğim forumda bir arkadaş alexa düşürmek için işlem yapıyordu 11 tl karşılığında, bende yeni bir site açmıştım müşterime gaziantep-evdeneve.com, seohocasının temasınıda kurdum site dizaynı bitti derken googlede gaziantep evden eve taşımacılık kelimesinde ufak ufak seo işlemleri yapıyordum ki site 2 inci sayfa 1 inci sıradaydı bu arkadaşa ödediğim ücret karşılığı alexa değeri düşürme işlemini yapmaya başladı yarım saat sonra işlem bitti dedi arkadaş ok dedim bende diğer gün site googlede çıkmadı hiç bir şekildede bulamıyorum sonra arkadaşa msneden yazdım siteye 5000 backlink kastım dedi arkadaşım site yeni nasıl backlink kasarsın dedim üstüne basa basa yeni olduğunu belirttim bir şey olmaz yarın ilk sayfaya düşer dedi o gündür bu gündür msn si kapalı o ayrı bir durum zaten 3 gündür site googlede çıkmıyor verdiğim paraya yanmıyorum sadece siteyi nasıl geri eski haline getiririm onun hesabını yapmaktayım + 5000 backlink kastım diyor ortada backlinkte görünmüyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Yeni açılan siteler rutin olarak sandboxa alınır, 3-4 gün veya 1 hafta sonra tekrar eski haline gelir. O 5000 backlinkin indexlenmesi belki 1 ayı bile bulabilir, bir anda indexlemez google. Sitene info çek büyük ihtimal yoktur. Site:siteadresi.com diye arat büyük ihtimal adres kısmında www. göremeyeceksin. Durum böyle ise 1 hafta beklemen lazım günlük hafiften içerik girerek.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
info çekiyorum malesefki www geçiyor sitenin açılalı 2 3 hafta oldu site ilk googleye indekslendiğinde 2inci sayfa en alt sıradaydı sonra 2 inci sayfa 3 sırada yer aldı sonra 2 inci sayfa 1 sıradaydı ne olduysa o arkadaş bir şeyler yaptı site tepe taklak gitti şimdi arama sonuçlarına bakıyorum gaziantep evden eve taşımacılık aranmasında 184 üncü sırada duruyor

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Bu durum klasikdir hocam Düzensiz ve 1 günde yapılan backlink çalışmaları Aşırı ping gönderir ve arama motorları bunu belirli bir süreden sonra tehtit olarak algılar..

Yapıcak birşey yok, senin yapman gereken siteni düzenli olarak güncel tutmak böylece zamanla tekrar düzelicektir.. Ama belirli bir süre görünmeyeceği bir gerçek.

Geçmiş olsun..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bunlar normal şeyler. İçerik eklemeye ve kaliteli link inşasına ağırlık ver, 10 TL ye alexa indirme işlemi yaptırma.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
:s sağ olun güncel tutuyorum her gün 3 ile 10 arası makale yazıyorum ama bakalım hayırlısı

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Sen Angelo'nun dediği gibi içerik girmeye devam et, farklı anchor textlerden kaliteli linkler al.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
ok teşekkürler dediğinizi uygulayacam umarım en kısa sürede çıkar çünkü 2 hafta emek sarfettim uğraştım ondan ziyade müşterime söz verdim ilk sayfa için yüzü kara çıkmak istemiyorum sadece

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.