öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar sorunum şudur; isim vermek istemediğim forumda bir arkadaş alexa düşürmek için işlem yapıyordu 11 tl karşılığında, bende yeni bir site açmıştım müşterime gaziantep-evdeneve.com, seohocasının temasınıda kurdum site dizaynı bitti derken googlede gaziantep evden eve taşımacılık kelimesinde ufak ufak seo işlemleri yapıyordum ki site 2 inci sayfa 1 inci sıradaydı bu arkadaşa ödediğim ücret karşılığı alexa değeri düşürme işlemini yapmaya başladı yarım saat sonra işlem bitti dedi arkadaş ok dedim bende diğer gün site googlede çıkmadı hiç bir şekildede bulamıyorum sonra arkadaşa msneden yazdım siteye 5000 backlink kastım dedi arkadaşım site yeni nasıl backlink kasarsın dedim üstüne basa basa yeni olduğunu belirttim bir şey olmaz yarın ilk sayfaya düşer dedi o gündür bu gündür msn si kapalı o ayrı bir durum zaten 3 gündür site googlede çıkmıyor verdiğim paraya yanmıyorum sadece siteyi nasıl geri eski haline getiririm onun hesabını yapmaktayım + 5000 backlink kastım diyor ortada backlinkte görünmüyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.