İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Her gün 1 Defa Giriyor !!!!

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google Forum siteme her gün 1 defa gelıyor ama arama yapınca çıkmıyor yani indexlemıyor bunun nedeni bilen varmı yada forum yazılımından mı kaynaklanıyor yazılımı değiştirsem girermi gozlemlediğim kadarıyla sadece 1 defa giriyor foruma aynı başka gelmıyor google baktıgımda gözükmüyor site anlayamadım gitti...

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adres yazmam dogru olurmu bilemıyorum imzaya ekledım adres ilğilendiğin için sağol

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
muhtemelen indeksliyordur fakat henüz yüklememiştir, yakınlarda bi bakarsın yüzlerce sayfanı indeksli görürsün. daha önce başıma buna benzer bir olay gelmişti.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
atay'ın dedigi gibi oluyor aceleye etmeye gerek yok.

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaklaşık 1 2 aydır boyle inşallah dediğiniz gibi olur

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım hiç bekleme direk forumda vardı programlı sitemap anlatımı bak ona yap sitemap ını yolla google hemen indexlenir benim bi sitem 1 senedir senin değidiğin gibiydi yaptım 3 gün içinde aramalarda çıkmaya başladı ha zamanı gelmiştir diyorsan başka bi sitem vardı 1 haftalıktı aynısını yaptım sonuç yine aynı şu anda 50 sayfası indexlenmiş durumda

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım hiç bekleme direk forumda vardı programlı sitemap anlatımı bak ona yap sitemap ını yolla google hemen indexlenir benim bi sitem 1 senedir senin değidiğin gibiydi yaptım 3 gün içinde aramalarda çıkmaya başladı ha zamanı gelmiştir diyorsan başka bi sitem vardı 1 haftalıktı aynısını yaptım sonuç yine aynı şu anda 50 sayfası indexlenmiş durumda

Dostum forum için sitemap oluşturdum biraz ufak bişi oldu ama denemek için bakalım bu sefer neolucak aramada çıkıcakmı

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer sitene giriyorsa, ve sitemap yaptıysan buna rağmen hala indexlenmediyse muhtemelen sandboxdasın.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğer sitene giriyorsa, ve sitemap yaptıysan buna rağmen hala indexlenmediyse muhtemelen sandboxdasın.

Kesinlikle yanlış. Ayrıca botun her gün sadece bir kere sitene girmesi sitene değer vermediğine, fazla backlink'inin olmadığına işarettir. Normalde benim sitelerimi günlük 1.000+ ziyaret eder. Bu kadar ziyaret de bile bazen haftalarca siteleri indexlemediği oluyor. + Sandbox dediğimiz olay ile indexlenememenin uzaktan yakından alakası yok. Site Sandbox da iken gayet güzelde indexlenir fakat aramalarda sonlarda çıkarsınız. Yani onbinlerce indexli sayfanız olsa dahi göndereceği hit çok azdır.

"Google seo = Backlink"

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesinlikle yanlış. Ayrıca botun her gün sadece bir kere sitene girmesi sitene değer vermediğine, fazla backlink'inin olmadığına işarettir. Normalde benim sitelerimi günlük 1.000+ ziyaret eder. Bu kadar ziyaret de bile bazen haftalarca siteleri indexlemediği oluyor. + Sandbox dediğimiz olay ile indexlenememenin uzaktan yakından alakası yok. Site Sandbox da iken gayet güzelde indexlenir fakat aramalarda sonlarda çıkarsınız. Yani onbinlerce indexli sayfanız olsa dahi göndereceği hit çok azdır.

"Google seo = Backlink"
arkadaş 2 aydır hiç indexlenmediğini söylüyor ama?

Bir DigitalPoint bilgi alıntısı:

DigitalPoint' Alıntı:
Sitem birkaç aydır açık fakat Google sitemi hiç indexlemedi, sitem banlandımı?

Muhtemel.
1) Google sitemap hesabınıza giriş yapın botların sitenizi ziyaret edip etmediğini kontrol edin.
2) Eğer siteniz botlar tarafından defalarca ziyaret edilmiş ve hala indexlenmemişse siteniz banlanmış olabilir.
[FONT=&quot][/FONT]

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google her gun sitede ama hala tık yok almıyor beni yaws

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
googlebot 1 günde en fazla kaç kere gelirki siteye, bilen varmı?

eğer çok geliyorsa iyimi kötümü,
günde 1-2 kere ise yine iyimi kötümü ,

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
googlebot 1 günde en fazla kaç kere gelirki siteye, bilen varmı?

eğer çok geliyorsa iyimi kötümü,
günde 1-2 kere ise yine iyimi kötümü ,

sitenizin gün içerisindeki güncellenme periyoduna bağlı olarak birçok kere gelir, hatta birkaç saat hiç ayrılmaz.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
tiva teşekkür ederim, sağol

bilmediğim bir soru daha .

sitemap yaptık google attık diyelim, bu sitemap e ekleme yaptığımızda , bir daha aynı sitemapi google güncelleyeceğizmi , yoksa aynı sitemap olduğu için google bunu root tan görüp güncelliyormu,

şimdiden teşekkür ederim.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
tiva teşekkür ederim, sağol

bilmediğim bir soru daha .

sitemap yaptık google attık diyelim, bu sitemap e ekleme yaptığımızda , bir daha aynı sitemapi google güncelleyeceğizmi , yoksa aynı sitemap olduğu için google bunu root tan görüp güncelliyormu,

şimdiden teşekkür ederim.

google.com/webmaster/sitemap bölümünee eklediğin sitemap in başarılı olması için bence kullandığın sistemin yeni eklediğin sayfalara ait sitemap i otomatik oluşturması ve bu sitemapdeki url bilgilerinde oluşturulma tarih saat bilgilerinin de bulunması lazım, google ziyaretlerinde bir önceki sitemap le karşılaştırma yaparken ilgili url nin tarih,saat bilgisine ve diğer parametrelere bakarak bunu bir değerlendirmeye katıyor.

Eğer bir kere google.com/webmaster/sitemap bölümüne sitenizi eklerseniz kesinlikle hatasız, kurallara uygun bir sitemap olmasına dikkat etmeniz lazım aksi halde sitemap bir işe yaramıyor ve ters etki yapıyor. Zaten webmaster/sitemap raporlarında da bunu görmek mümkün.

---------------------
Esasında google ile ilgili yorumlarda bulunmayı pek sevmiyorum :)

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site banlanmiş yapacak bişi yok sanırım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5