İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Hit Düşmesi Nasıl Çözümleyebilirim.!

mayhem

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sitemdeki meta ve etiket başlıklarını değiştirdim sitemin hiti aniden düştü 4 gündür sitemin hiti 70lerde geziyor Google İçerik Analizinde Aşşagıda ki raporu alıyorum. meta ve etiket başlıklarını eski haline getirsem düzelirmi yoksa beklemeye devam edeyimmi?

Meta açıklama sorunları Sayfa sayısı
Yinelenen meta açıklamalar 38
Uzun meta açıklamalar 0
Kısa meta açıklamalar 0

Başlık etiketi sorunları Sayfa sayısı
Eksik başlık etiketleri 0
Yinelenen başlık etiketleri 38
Uzun başlık etiketleri 0
Kısa başlık etiketleri 0
Bilgilendirici olmayan başlık etiketleri 0

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Son bir haftadır google hitlerinde çok büyük bir dalgalanma var, sen ben ve bizim gibi bu dalgalanmadan etiklenenler hergün konu açıp bunu dile getiriyor, ama bunun bir anda bir çözümü olabileceğini sanmıyorum. Biz değer kaybederken ne tarz siteler değer kazandı onuda hiç bilmiyorum, aynı şekilde çalışmaya devam edip taşların yeniden yerli yerine oturmasını beklemek gerekir diye düşünüyorum. Tavsiyem siteyle fazla oynamadan içerikleri düzenli girmeniz ve yavaş yavaş günlere yayarak link almanız olacaktır.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar title ve metalarınız degiştirmemeye özen gösterin + title de her kelime olsun diye doldurmyaın 7-8 kelime olsun yeterli içerikle ilgili.

sitenizi güncel tutun sürekli hergün bir konu ve yazı bile ekleseniz güncellemedir bu güncelleme sürekli oldumu google bot düzenli gelmeye başlıyor içeriğindende hit gelmeye başlar.

Herkesin söylediği bir şeydir güncel tutut ama başka bir secenek yok güncell olan site her zaman kazanır.

mayhem

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
arkadaşlar title ve metalarınız degiştirmemeye özen gösterin + title de her kelime olsun diye doldurmyaın 7-8 kelime olsun yeterli içerikle ilgili.

sitenizi güncel tutun sürekli hergün bir konu ve yazı bile ekleseniz güncellemedir bu güncelleme sürekli oldumu google bot düzenli gelmeye başlıyor içeriğindende hit gelmeye başlar.

Herkesin söylediği bir şeydir güncel tutut ama başka bir secenek yok güncell olan site her zaman kazanır.

günlük zaten sitemi güncelliyorum hatta bazen pc başında olmuyorum konuları zamanlı açıyorum saat başı 1 konu açılıyor sitede. ben hitimin nasıl düzelecegini sormadım bunu nasıl hızlandırırım diye sormuştum yinede ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.