İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google hitim düştü

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hit düşmesinin sebebi o olmamalı, eğer indexli sayfa sayın düşmemişse aynı hit gelir. sadece bazen ekranda göstermiyor, sebebini bilmiyorum. wmturkey de de aynı soru soruldu, orda da dediğim şey, google ın her hareketini önemsemenin yanlış olacağı, çünkü bu tür şeyler google konusunda kafa dağılmasına neden oluyor, google ın istediği de belki de budur.

bi de bu var : http://www.wmturkey.com/showpost.php?p=4940&postcount=3
Valla 2 gündür durum böyle.Anlamadım gitti.
wmturkey açılmadı.Açıldığında bakcam oraya da.İyice sinirimi bozdu.Site:www.xxx.com aratıyorum indexli sayfalarımı hep görüyorum.Zaten sayfalarım listelinince google'da ziyaretçiler geliyor.Sonra bakıyorum online sayım düşüyor.Hemen site:www.xxx.com aratınca 500sayfadan 3 tane çıkıyor onlarda domain ve klasör felan.Saatlerce kalıyor böyle.Önceden güzeldi pageranklar bir güncellendi darmağın oldum :(

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
extreme koyarmısın rica etsem sitene.Sonuçta google bence o senin göremediğin sayfalardanda ziyaretçi yolluyor olmalı.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Benim gözlemlemem şu seviyede son 3 gündür google sayfaların indexlenme sayısını düşürdü bu 1 sene önce açılmış sitelerde az gözlendi ancak içerigi yeni olan sitelerde 50k iken indexleme 17k lara düşmüş gözüktü bu orantıda google o sitelere hit göndermede düşüş gösteriyor. cünkü aramalarda daha az seviyede ciktigi için içerigi eski olan ve kendini ispatlamiş sitelerin yolu aciliyor. diye düşünüyorum

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beceriksiz_acemi senin dediğine baktım.
site:www.xxxx.com diye aratınca 500 sonuç diyip 3 tane gösteriyor.Şöle yaptım 1. sırada çıktığım bildiğim kelimeleri yazdım ve orada çıktım.Fakat her zaman böyle olmuyor.Şimdi çıkmak zorundayım.Akşam gelince yine bakıcam.
Bu mesajı yazmaya başladığımda 500 sayfa indexli olan site 72 oldu :( :( Birden dağıldı.
İlgilenen arkadaşlar teşekkürler

Rometeus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence örümcekteki bir dalgalanma. banada oluyor bazen aynısı :) 500 sayfamı indexliyor 250 tanesini siliyor 1000 tane indexliyor vs vs.. eğer içeriğin temiz ise yani spam olayı yok ise tekrar indexlenmen gec olmaz. arkadasların dediği gibi biraz sabır gerekebiliyor.
iyi calismalar dilerim

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence örümcekteki bir dalgalanma. banada oluyor bazen aynısı :) 500 sayfamı indexliyor 250 tanesini siliyor 1000 tane indexliyor vs vs.. eğer içeriğin temiz ise yani spam olayı yok ise tekrar indexlenmen gec olmaz. arkadasların dediği gibi biraz sabır gerekebiliyor.
iyi calismalar dilerim
Bana ilk defa oldu.Ne güzel indexliyordu hopp dağıttı bıraktı ama şimdi düzelmiş bakalım bozmadan ne kadar gidecek.
Spam felan hiç yapmam.Hatta içeriklerimin çoğuda özgün.Bakalım ne zaman düzelcek.
Fikirlerini paylaşan arkadaşlar teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5