www.turkdizayn.gen.tr yi yayına vereli 10 gün kadar oldu. ilginçtir 2 gün de google indexledi. tabi ben bayağı siteye linkledim ilk hafta içinde. ilk 1 hafta içinde google da "dizayn" kelimesinde türkçe sayfalarda 18 inci sayfa da çıkan sitem sonra 11. sayfada çıkmaya başladı 1-2 gün sonra ise baktım dizayn aramasında görünmemeye başladı. site google da var ama bu kelime ile arattığımda şu an itibarıyla çıkmıyor. Size bunun nedenleri neler olabilir?
Site henüz yeni bir site. Tabi google henüz bütün backlinkleri de görmedi. Acaba bütün backlinkleri okumak için bir süre daha geçecek bunu mu beklemem lazım ?
veya site açılır açılmaz biçok siteye linki ekledim. Bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? (google'ın yasaklaması mesela)
bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkürler..
Site henüz yeni bir site. Tabi google henüz bütün backlinkleri de görmedi. Acaba bütün backlinkleri okumak için bir süre daha geçecek bunu mu beklemem lazım ?
veya site açılır açılmaz biçok siteye linki ekledim. Bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? (google'ın yasaklaması mesela)
bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkürler..