İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Google İndexleme Sorunu

kumgolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemi 1.5 ay önce açtım 180 konu ekledim hepsini google webmaster!den "Google Gibi Getir" seçeneğini kullanarak manuel tanıtımını kendim yaptım. Google linklerim ve görsel linklerim tamammen silindi yavaş yavaş. Google botu artık uğramıyor siteye. Bunun için ne yapmalıyım?

dentizm

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sitemi 1.5 ay önce açtım 180 konu ekledim hepsini google webmaster!den "Google Gibi Getir" seçeneğini kullanarak manuel tanıtımını kendim yaptım. Google linklerim ve görsel linklerim tamammen silindi yavaş yavaş. Google botu artık uğramıyor siteye. Bunun için ne yapmalıyım?

Merhaba,

İmzanızdaki site (pngresimler) için sorduysanız herhangi bir sorun yok,168 linkiniz dizine eklenmiş. site:pngresimler.com operatörü ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer yeni eklediğiniz sayfaları Google geç indexliyorsa, eklediğiniz sayfaları Google gibi getir seçeneğini kullanarak 1-2 dakika içerisinde indexletebilirsiniz.

Google gibi getir özelliğini kullanırken "Yalnızca bu URL'yi tara" seçeneğini tıklarsanız sadece o linki indexler, aylık limitiniz 500 dür.

"Bu URL'yi ve onun doğrudan bağlantılarını tara" seçeneğini sitenin tamamını etkileyen bir değişiklik yaptığınız zaman kullanın, bunun da aylık limiti 10 dur.

İyi çalışmalar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.