İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google kara liste ?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Türkçe herhangi bir kelime de yok sitede. bilemiyorum. çözemedim..

F

fenerli

Misafir
hdogan эn imzasэ her ne kadar imza kuralэ iзerisinde olmasada mesaj yazma kuralэ iзerisinde olan

Forumlarda herhangi bir юahэs ve юirket hakkэnda negatif mesaj yazэlamaz. Kiюi ve юirketler ile olan sorunlarэnэzэ o kiюi ve юirketler ile hallediniz, forumlarэ kullanmayэnэz.

Herhangi bir ьrьn yada юirketten memnun kalmadэysanэz ve bunu kullanэcэlar ile paylaюmak istiyorsanэz, konuyu basitзe, herhangi bir karalama yapmadan anlatэnэz. Amaз forum kullanэcэlarэnэ bilgilendirmektir, karalama yapmak deрildir.

Forumlarda kisiye ozel bilgilerinizi paylasamazsiniz, email, telefon numarasi, adres vb.. bilgiler forumda sadece ozel mesaj (PM) yolu ile paylasilabilir.

kuralına uygun değildir.

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=21716

D

doLob

Misafir
hdogan in yazdigi seylere sonuna kadar katiliyorum yaptigi listeninde ileride google tarafindan dikkate alinmasini cani gonulden diliyorum.

burada tepki veren arkadaslarida anliyorum sanirim kuyruklarina basildigi icin tepki gosteriyorlar ama yaptiginiz resmen kullanciyi kandirmak ve asil hitin sahibi olan sitenin onune gecerek bir nevi onun hitini calmak yani yaptiginiz hirsizlik!!..

her ne kadar bazilarina dokunmus olsada hdogan dogru yoldasin zaten bunu benim dememe de gerek yok ne yaptigini biliyorsun elimden geldigince bu listeyi genisletmene yardimci olmaya calisacagim.. listede adi gecen kisilerede bir iki sozum var.. burada benim sitemi yayinlamaya ne hakkin var gibi sacma sapan abuk sabuk mesajlar yazacaginiza spam sayfalarinizi temizleyin laf yapmaktan cok daha etkili olacagini gordugunuzde gozlerinize inanamayacaksiniz ;)

saygilar

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence konuyu kapatalim artik. Hak veren de olacak hak vermeyen de olacak. Hem konuyu kapatalim hem ben imzadan kaldirayim.

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
.

hdogan bey e neden bu kadar yuklenıyosunuz sorması ayıptır solediklerinde bisey yokki birader kusura bakmayında mılletmi acaip kıllanmıs bendemi bi sorun var burası forum elestirir artı suclayacak bisey solememis bana gore. benide elestirebilirsiniz. isterseniz bu beni suclamanız anlamına gelmezki haksızmıyım hdogan bide canimn€t in sahıbı mılletin sitelerine sole bole diyosun ama kendı metaglarına bak bi veya icerigine herkez her istedigini yapar g-o-o-g-l-e-ni-n kavgasını burda surdurmenın bi anlamı yok bence yanlıs anlamada.. sonra yanlıs anlasılmak istemem son bişey daha varya google bi taş yuvarlıyor 40 akıllı o taşın peşinden kosuyoruz cok saplanmayın kaptırmayın kedınızı site sitedir o kadar başarılar herkeze.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.