- Reaction score
- 0
Google kazançları kitabı benim ilk akdığım e-kitaptır yazarı ise musa erdoğmuş ilk online kazanç sistemi xticaret ve clickbank ile tanışmama sebep olan kitap. Affiliate sistemi ile internetten nasıl para kazanılır anlatan ve google üzerinden nasıl reklam verilir detaylı bir şekilde anlatıyor. Xticaret üyeliği nasıl yapılır ürünler nelerdir nasıl analiz yapılır hangi ürünler nasıl satılır hepsini tek tek anlatıyor. Clickban ürünleri hakkında ise nasıl ürün seçilir ürünlerin satış oranları nelerdir hangi sitelerden yardım alındıını daha detaylı bir şekilde anlatıyor. Google kazançları ile online satış para kazanma yöntemlerini anlatan detaylı bir kitap google kazançları kitabı google'yi kullanarak google üzerinden reklam vererek clickbank satış ortaklığı linki ile nasıl satış yapılır detaylı olarak anlatmıştır. Google kazançları kitabı ile özel videolu eğitim setinede sahip olursunuz. 80 tl değerinde adwords kuponu ile ilk reklama para ödemeden yaparsınız. Ömür boyu google kazançları kitabının güncellemelerine sahip olacaksınız. Gelecekteki tüm bonuslara ömür boyu sahip olacaksınız. Google kazançları kitabı ilk internetten para kazanmak kolay olduğunu anlayacaksınız.
GOOGLE KAZANÇLARI KİTABINI DAHA DETAYLI İNCELEYEBİLİRSİNİZ...
GOOGLE KAZANÇLARI KİTABINI DAHA DETAYLI İNCELEYEBİLİRSİNİZ...