İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google la sorunum var.Yardım edn lütfen

fiko43

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir web sitem var.Kendi adıma kayıtlı. fikritezbasar.org. Yandex e kendi adımı yazdıgımda ilk sırada web sitem cıkıyor.Ancak bu iş google da olmuyor.Düne kadar sitemdeki sayfalardan biri olan "serbest atış" sayfası cıkıyordu.Ama bu sayfa boştu o yüzden o sayfayı sildim.Şimdi google da siteme dair hiç bir şey google da çıkmıyor.Sacma sapan sitelere yaptıgım yeni yorumlar bile çıkıyor ama kendi sitem cıkmıyor.Google a fikri tezbaşar yazdığımda en başta alan adı kendı isimim olan web sitem cıksın istiyorum.Site wp tabanlı.Hangı eklentıyı kullanmam gerek yada farklı olarak ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevınırım

fiko43

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konuda acıll yardıma ıhtıyacımvar

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Siteniz kaç aylık?

fiko43

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2.5 ay oldu.Ilk baslarda yoktu zaten google da ama bır ıkı hafta sonra adımı soyadımı yazınca cıkıyordum google da sımdı cıkamıyorum.Ama yandex de varım

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Sitenizin infosu silinmiş ya da hiç olmamış. Anladığım kadarıyla kısa bir süre önce kalıcı bağlantı ayarlarını ve bazı diğer ayarları değiştirmişsiniz. Sitenizi Google webmaster araçlarına kaydedin. Sağlığı ile ilgili önemli sorunlar var gibi duruyor. Uyarıları inceleyin. Sorunları düzeltmeniz gerekir.

fiko43

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet değiştirdim.kalıcı bağlantı ayarlarını rakam dan isime çevirdim.Bunu tavsiye eden bir yazı okumuştum.Dedğiniz gibi bundan sonra oldu herşey.ben istiyorum ki fikritezbasar.org yazdıgımda sitemin adresi ve altında sayf ayada kategorileri görünsün

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
evet değiştirdim.kalıcı bağlantı ayarlarını rakam dan isime çevirdim.Bunu tavsiye eden bir yazı okumuştum.Dedğiniz gibi bundan sonra oldu herşey.ben istiyorum ki fikritezbasar.org yazdıgımda sitemin adresi ve altında sayf ayada kategorileri görünsün

Evet normalde çıkması gerekir. Botun sitenizi düzgün görüntüleyip görüntülemediğini, bulunamadı hatalarını ve diğer uyarıları incelemek için www.google.com/webmasters/tools/?hl=tr bu adresten sitenizi kaydedin.

ek olarak .htaccess dosyası içine kod yazarak aşağıdaki şekilde yönlendirme yapabilirsiniz.

Redirect 301 /eski-sayfa-adresi.html http://siteadresi.com/yeni-sayfa-adresi/

fiko43

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım sorun sitemap den kaynaklanmıs.Ben wp de xml sitemap diye birşey kullanıyordum.Basit bir eklenti aslında.Bu yeterli zannediyordum.Ama web araclarına baktıgımda site haritası bulunamadı yazdı.Tekrar gonderdım.Kabul ettım bu sefer.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.