Girişimcilik, bayilik, ek iş, para kazanma, online iş fırsatları vb. birçok konuda içerik paylaşımı yapılan isinburada.com adresinde içeriklerinizi yayımlayabilirim.
***Lütfen Kurallara Uygun İçerik Gönderiniz. Aksi durumda isinburada.com sitesine uygun şekilde düzenlenip yayına alınır ve sorumluluk kabul edilmez.***
Sponsor İçerik Yayınlama Kuralları ve Gerekenler:
Fiyat iyinet forum platformuna özel150 TL yerine %30 indirimler 105 TL'dir. Ödeme için Shopier, Papara veya havale kullanılabilir. Gönderim masrafları alıcıya aittir.
Aklınıza takılan konular için özelden veya isinburada.com/p/sponsor-olmak-ister-misiniz.html sayfasında bilgi alabilir ve iletişime geçebilirsiniz. (En fazla 24 saat içinde dönüş yapılacaktır.)
***Lütfen Kurallara Uygun İçerik Gönderiniz. Aksi durumda isinburada.com sitesine uygun şekilde düzenlenip yayına alınır ve sorumluluk kabul edilmez.***
Sponsor İçerik Yayınlama Kuralları ve Gerekenler:
- İçeriğiniz reklam metni olarak değil kullanıcıya yararlı içerik olarak yazılmalıdır,
- Sponsor içeriğiniz içinde en fazla 2 adet görsel kullanabilirsiniz.
- Yazınız içinde aynı siteye en fazla 2 link verebilirsiniz.
- Linklerin biri nofollow diğeri dofollow olarak yayınlanır.
- Dofollow linkiniz www.sitenizinismi.com gibi ana sayfaya değil (ürün, hizmet, makale, hakkımızda vb.) içerik sayfalarına olmalıdır.
- Görseliniz yoksa lisanslı bir görseli ben ayarlıyorum,
- Resim formatınız durağan JPG veya PNG seçeneklerinden biri olmalıdır,
- Sponsor seçme hakkım olup T.C. kanunlarımız uymayan tanıtım içeriklerini kesinlikle yayınlamıyorum,
- Ana görsel olarak kullanılacak resminiz genişliği en az 700 px olmalıdır,
- İçerik başlığınız en fazla 55 karakterli olabilir,
- İçeriğiniz en az 350 kelime içermelidir.
- İçeriklerinizde açık link verilmeyip belirlenen kelimeye linkleme yapılmalıdır.
- İçeriğiniz yayına alınmadan önce üzerinde gerekli görüldüğünde SEO amaçlı düzenleme yapılabilir ve bu nedenle içeriğinize ekleme veya çıkarma yapılabilir,
- İleride oluşabilecek link güncelleme işlemleri için isinburada.com üzerinden iletişime geçeceğinizi ve belirlenen politikalara göre talepte bulunacağınızı kabul ediyorsunuz.
- Sipariş vererek tüm kuralları kabul etmiş ve sorumluluğun sizin olduğunu onaylamaktasınız,
Fiyat iyinet forum platformuna özel
Aklınıza takılan konular için özelden veya isinburada.com/p/sponsor-olmak-ister-misiniz.html sayfasında bilgi alabilir ve iletişime geçebilirsiniz. (En fazla 24 saat içinde dönüş yapılacaktır.)