İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google ödeme yapılmış

M

mIRCTR

Misafir
Yapı Kredi Bankasına Yatan yok mu arkadaslar bana henuz para yatmadı.. banka banka mı gonderiyorlar ... bilgisi olan varsa..

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim panelde daha ödeme işlemde bile yazmıyor yav sizce gelmişmidir gidip bakmaya üşeniyom

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
akbank hesapta para.Bekleyen arkadaşlarında EFT sorumluları yüzünden bekliyor.Bir transfer onayı vermiyorlar.Bu sebeple akbankı seviyorum.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde işbankası; google ödeme işlemde diyor, bankada para felan yok bakalım belki yarın olur.

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bugün bende akbankın internet şubesine erişemedim ama saat 7 gibi sanıyorum girdim. Birde havala yapcaktım şifremi untumuşum ordaki kilitlendi şubeye gidip şifre alıcam tekrar hafızam beni yanılttı heryerde değişik şifre kullanmak iyi ama kayıt altına almayınca onları kötü oluyor :D

bu arada akbanka para yatmış.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
akşam uzeri baktım hesabıma yatmış param hatta bitti bile diyebilirim bu arada garanti banası benimkide

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eft test ödemesi gecikince çek yapmıştım, 17'sinde de eft olayını halletmiştim bi umut belki eft gelir dedim ama şimdi gözümüz aras kargoyu gözlüyor çeki getirsin diye:)

I

ivory1453

Misafir
garanti problem deil mi ...
ya off .. kaçırdım :) çek geldi bilgileri yazmıştım ...
ama onaylamayı unutmuşum :D
bankaya gelcek diye bekliyom :S

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akbankta hesabım var ama hala gelmemiş eft onaylama çok kısa sürede olmuştu hesaplarda ise ödeme işlemde diyor.. ama para yok hala..

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ilginç umarım bu gün gelirse gelmezse ne yaparız bilmiyorum ama doğrulama kodunu atacak halim yok zaten..

BFS FINANCE LIMITED burdan gelmiş doğrulama bende onaylamıştım zaten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.