İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google PageRank güncellemesinde Hatamı var ?

helpersatan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar google pagerank güncellemesi yapmış 7-8 aydır uğraştığım siteler var bu kadar zamanda bu kadar sitenin pagerank alması normal mi ? ve 27 siteden 26'sına pagerank 3 vermiş bu sitelerden 2'si haricinde hiç biri 3'ü hak etmiyor, bi gariplik var bu işte

PageRank 3
aegteknikservisi.com
arcelikservisi.net
baymak-kombi-servisim.com
beyazesyaservisiniz.com
boschetilerservisi.com
boschkombiservisim.com
boschokmeydaniservisi.com
boschsariyerservisi.com
boschservisi.net
boschsisliservisi.com
boschtarabyaservisi.com
demirdokum-kombi-servisim.com
electra-servisi.com
etilerarcelikservisi.info
etilerbekoservis.com
etilervestelservis.com
indesit-servisi.com
istinyeservisi.com
kagithanearcelikservisi.info
merterarcelikservisi.info
ortakoyarcelikservisi.info
sariyerarcelikservisi.info
sislibaymakkombiservisi.com
sislidemirdokumkombiservisi.com
sislivaillantservis.com
vaillantkombiservisim.com
PageRank 1
klimakombitamir.com

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
google yeni algoritmasında orjinalliği benimsedi, verdiğiniz sitelerin hiçbirinde kopyala yapıştır içerik yok, hepsi şirket için siteler, yani kendinize ait bilgiler var içinde ve %100 özgün, google bu tip siteleri sevecek artık

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
sevmez ya bak görürsün iki aya eski halini alır yıllardır aynı hep böyle olur diyoruz olmuyo.
ben hep kendim yazı yazıyorum bi halta yaradığı yok sürekli aynı yerinde. elalemin sitesi spamdan geçilmiyo her içerik kopya benimkilere 5 çeker pr 3 bilmem ne hiti iyi...
umarım dediğin çıkar şafak hep öyle olur umarım

S.Atik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google yeni algoritmasında orjinalliği benimsedi, verdiğiniz sitelerin hiçbirinde kopyala yapıştır içerik yok, hepsi şirket için siteler, yani kendinize ait bilgiler var içinde ve %100 özgün, google bu tip siteleri sevecek artık

Sanırım o yüzden benim kişisel bloguma da pr3 verdi. Googlenin kahvesini içtikten sonra sadece özgün konular paylaştım ve açtığım her konuda ilk sayfada hatta üst sıralarda çıkmaya başladı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.