İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google proxy sayfası

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır o proxy sayfası değil,GoogleBot göstergecidir. Buraya site adresinizi yazarak sitenize gelen GoogleBotların sitenizi nasıl gördüğünü görebilirsiniz. Diye biliyorum.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hmmm ilginç... Ama proxy olduğunu bende sanmıyorum. Borte'nin dediği doğru olabilir. Aynı zamanda proxy görevi yapıyor olabilir.

F

fatihhk

Misafir
Arkadaşlar bu url sitenizin mobil cihazlardan nasıl göründüğünü göstermektedir.
Botla yada Proxy ile alakası yok yani:)

hakanyal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihhk' Alıntı:
bu url sitenizin mobil cihazlardan nasıl göründüğünü göstermektedir.
Botla yada Proxy ile alakası yok yani:)

bencede bot sitenin nasıl göründüğünü ne yapsın sanki keyleri eliyle topluyo adam

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bu adres, mobil cihazlardan http://www.google.com/xhtml ve http://wap.google.com adreslerinden "web" seçeneği için yapılan aramalarda çıkan linklerde kullanılıyor.
Burada google anlık olarak sitelere girip sayfayı xhtmlye uygun hale getirip parçalayıp gösterir. Bir çeşit proxy sayılabilir böylece.
Sayfayı "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; Google Wireless Transcoder; )" browser ismiyle tarıyor (test edilmiştir :D).

hakanyal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihhk' Alıntı:
ayrıntılı bilgiyi

google amcamızda küçük bir araştırma yaparak zaten bulabiliyoruz.
bence araştırmadan konuşmaktansa bu şekilde bilgi sahibi olarak konuşmak daha faydalı;)

Haklısında yanlış bişey söylememişizki :) zaten gerekli açıklamada yapılmış

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5