İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google reklamları..

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yabancıların sitelerinde adsensede genel hizmet reklamlarında sürekli yardım kuruluşlarına bağış reklamları çıkıyor.. Peki türkiyede "Güneş ne kadar sıcaktır?" gibi reklamlar yerine denizfeneri yada kimsevarmi gibi yardım kuruluşlarının bagış reklamları çıksa dahamı kötü olurdu?

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu ayarlayabilirsin...

hizmet reklamları yerine çıkmasını istediğin banner URL sini girersen güneç ne kadar sıcak hizmet reklamı yerine belirlediğin reklam çıkar...

W

Wasgo

Misafir
haklisin dediğinde.. ama bunlar ayarlayabilinior diye hatirliorum adsense kullanmadim ama okumuştum.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam kişisel olarak ayarlanabiliyor fakat default reklamlarda dedigim gibi olursa daha güzel olur.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) onu google amcaya sölemen gerekiyor...

+ gokıl kazanç sağlamadığı hiç bir şeyi yapmaz... gene kişisel olarak ayarlamaktan başka bi alternatif kalmaz...

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yabancılarda yapıyorda? Kasırga felaketi için hala genel hizmet reklamlarında bağış çağrısı yapıyor. Yoksa amerika hükümetinden paramı alıyor? :)

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence denizfeneri gibi kamu yararına çalışan dernekler bu konuyu google ile konusmaları durumunda googleda uygun bulacaktır.. Zaten artık herkes güneşin ne kadar sıcak olduğunu biliyor :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google'nin Polikatısını halen anlamış degiliz.. yani belkide türkiyedeki yardım kuruluşları bu tür bir başvuruda bulunmadı veya google agır şartlar sundu vs..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.