Peki ben adwords yayıncısıyım. "Ama birisinin geliriyle oynamak bu kadar kolay mı ya? Belki adamın ihtiyacı var be kardeşim. Yazık günahtır ya. Yakışmıyo Türklere." demişsin. Bir adwords yayıncısı olarak bana yazık değilmi? Bu adam benim hakkımı yemiyormu? Orda boşyere tıklanan reklamların ücreti benden çıkmıyormu? Bu hak yemek olmazmı?
Kardeşim yazılarında hiç açıklayıcı değilsin. Ya biz Türkler böyle miyiz ya! Önce site sahibine bi mail at baktın tınlamadı ondan sonra et şikayetini burda direk yazmışsın şikayet ettim Google'a diye. ya bu kadar benimsenmez ki bi Google be kardeşim. Parayı hamuduyla götüren onlar siz kenarından damlayanları yalıyosunuz. ona rağmen bu kadar benimsemişsiniz Google'ı. benim gibi banlasalar sizi demediğiniz kalmaz Google'a. Ama birisinin geliriyle oynamak bu kadar kolay mı ya? Belki adamın ihtiyacı var be kardeşim. Yazık günahtır ya. Yakışmıyo Türklere. Elin gevurunun forumlarında görüyourm bana şöyle uyarı geldi böyle uyarı geldi bende kaldırmak zorunda kaldım. Biz Türklerde sen böyle yapmışın Google'a şikayet. Google Türkiye'de çalışanlarda zaten birini banlatınca bulmuşlardır yolunu alıyodur parayı yada prim falan bişeyler veriyolardır belki diye, ben bunu banlayım da para gelsin bana karşı taraf çok ta umurlarında ister sürünsün ister batsın. Ben kendi cebime bakarım derdinde herkes sende bu cevabında böylesin. Ben koyuyom oraya dursun reklam.
Google reklamları hakkında hiç bir yorum yapma hakkına sahip değilmiş gibi konuşuyonuz.
Bu sitede ondan yok heralde Google Reklamları. Neden Adsense 'ten konuşuyoz çünkü. Burayı da sen mi şikayet ettin Gökhan. Şöyle bi mesaj atmayı denedin mi?
Lütfen bu tarz ufak şeylerde önce site sahibine mailinizi atın sonra şikayet edin çok sevgili Guugıl amcanıza. Tamam mı sayın Google fanları, sayın Türk kardeşlerim. Artık bu Google birbirinize düşman edicek sizi farkında değilsiniz be.