İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Resim Sitelerini Sevmiyormu

hanzala

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bir reism sitem var http://resim.yesilyol.net

buna ait sitemaplar hazırladım 2 tane map dosyam var ve ben bunları googleye ekledim bir ara 100 tane sayfamı indexledi sonra sıfıra düşürdü sonra tekrar 5 tane sonra gene sıfır en az 20 defa böyle ekledi sonra sildi nedir bunun nedeni google resim galerisi sitelerini sevmiyormu tam olarak çözmüş değilim acaba resim ile birlikte text içeriktemi eklemeliyiz nedir bunun sırrı.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resim sitelerini niye sevsinki? zaten önüne gelen resim sitesi açıyor.
biraz backlink yap, açılırsın.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Şu an 75 civarı indexlenmiş sayfan var, şimdi resim video siteleri için şöyle bir durum var...
Scriptte sadece isimleri, başlıkları ve sayfa içinde birkaç kelimelik yazıdan başka değişik birşey yok... Bu durumda ne yapıyor google diyorki bu spam sayfa üretiyor ve o yüzden buna karşı dikkatli olayım ben sen ne yapacaksın bu durumda?
Bir iki cümle ile resimi tanımlayacaksın, resimler için yorum yapılmasını sağlayacaksınki google o yazıları birer içerik olarak görsün ve indexlesin... Sonuçta googlenin aradığı %90 yazılar kelimeler vs...

Kolay gelsin

hanzala

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında haklısın benim ki ayrı bir site de değildi sırf ana portaldan ayırmak istedim subdomainler açtım farklı farklı siteler olayı portal da tık yok ama subdomain e pr 3 verdi 1,5 ayda tuhaf neyse teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5