İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google şaka mı yapıyor ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google bugün infosu silinen 2 sitemin ve hiç infosu olmayan 1 siteme info verdi saat 12 gibi baktım sonra 3 gibi baktım geri silmiş hepsini şimdi bakıyorum tekrar vermiş hepsini.. Şaka mı bu ?

"Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldurup sevindirirmiş"

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Allah Allah arkadaşlar bakıyorum silip silip tekrar ekliyor sürekli.. ne oluyor bu google'a :s

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Google in bir çok sunucusu var ve heran sana aynı sunucudan cevap vermiyor. Yani, bir info alınmış makinadan cevap veriyor birde olmayandan veriyordur. Google gibi bir yapının anlık değişiklikler yapması mümkün değil.

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
google'nin mantık anlayışı çok farklı günlük 3k girilen sitem google'de site:siteadı yazdığımda 1200 içerik gösteriyor. Ama siteyi açalı 5 ay oldu ama halen infosu yok :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla benimkileride silmişti fazla title'la oynadım bugün baktığımda 3 siteminde infosunu gördüm ama daha tam bi netlik kazanmadı olay :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşım bir sürü tr ipsi var her biri farklı dc lerin o yüzden her girdiğinde farklı dc geliyor sonuçlardaki sorun buu

ona bakarsan ben bir kelimede 3. sayfadayım popüler ama 2 saat sonra sıralamada bile yokum yanai bunalr dogal

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
iki gündür backlinkler güncelleniyor, belki bundandır (pr güncellemede gelebilir)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.