İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Seminerleri?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Merhaba,

Emailime gelen bilgilendirme şu şekilde;

GOOGLE'DA İLK SAYFADA OLMAK TESADÜF DEĞİLDİR.

(SEO) SEARCH ENGINE
OPTIMIZATION SEMİNERLERİ

Webmasterlar, site yöneticileri, site sahipleri, işletme sahipleri ve müdürleri seminerlerimize katılın sizde arama motorlarında en iyi yere gelmek için gereken temel bilgileri öğrenin.

* Google ilk sayfada çıkmak için gerekli optimizasyon.
* Sitenizi Google kaydetmek.
* Google ve pagerank.
* Google webmaster tool kullanımı.
* Site haratası oluşurmak.
* Robot.txt kullanımı.
* En çok yapılan tasarım hataları.
* Olmazsa olmazlar.
* Kendi sitenizin analizi.
* Google ilk sayfada olmak için temel bilgiler.

SİZDE İSTANBUL MECİDİYEKÖY'DE YAPILAN
SEMİNERLERİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU
DOLDURABİLİRSİNİZ.

Katılım başvuru adresi: http://www.mydek.com/seminerform.html

Katılan var mı?

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
en kesin bilgi tecrübe ile elde edilir ki kimse size uğraş sonucu öğrendiği şeyi bir çırpıda ne öğretir ne anlatır. Kıyıdan kenardan geçerler, yada onlar söylemesede zaten kısa süre sonra sizinde fark edeceginiz birşeyi anlatırlar bir parmak bal çalma misali. O yüzden en büyük seminer kendi siteleriniz kendi denemeleriniz.

hakan20

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde bu sitede dikkatimi çeken birşey oldu.Madem istenilen kelimede ilk sırada siz olucaksınız deniyor kendi sitelerinde neden böyle bir durum söz konusu değil.

Ör:hedef kelimesi SEO olan bir site ama nedense kendileri google.com.tr ilk sırada değil ilk sayfada bile görünmüyor.(kaçıncı sırada olduğunu bile bulamadım) ve ya başlığında olan kelime "google ilk sıra" buradada yok.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Benimde bu sitede dikkatimi çeken birşey oldu.Madem istenilen kelimede ilk sırada siz olucaksınız deniyor kendi sitelerinde neden böyle bir durum söz konusu değil.

Ör:hedef kelimesi SEO olan bir site ama nedense kendileri google.com.tr ilk sırada değil ilk sayfada bile görünmüyor.(kaçıncı sırada olduğunu bile bulamadım) ve ya başlığında olan kelime "google ilk sıra" buradada yok.

analiz çok doğru bencede..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Iyi para kazansam verir ve giderim.. iyi kazanan arkadaşlar icin cok extrem bir ücret oldugunu düşünmüyorum?

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence iyide ?

Güzel ve muhakkakki faydası olacak bir seminer olacağına kuşkum yok. Günlük seminerleri hafife almayın bence ama Türkiye şartlarında da 150 YTL biraz fazla. Amaç web masterleri eğitmekten öte yeni kazanç sağlama yöntemi edinmek gibi bişey yada ben öyle anlıyorum :(

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Diyelim ki bu forumdan seminere giden 200 kişiyiz ve 200 ümüzde hostçuyuz aynı eğitimi almamıza rağmen 200 ümüzde hosting kelimesinde ilk sayfada çıkçazmı ? Peki zeki müren bizi görecekmi ?

bence boş arkadaşlar gelin ben size 500 liraya yahoo da ilk sayfada çıkmayı öğreteyim

http://search.yahoo.com/search?p=kekemelik+tedavisi&fr=yfp-t-501&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8
(buketsari.com)

http://search.yahoo.com/search?p=hobby+devreleri&fr=yfp-t-501&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8
(emreelektronik.com.tr)

http://search.yahoo.com/search;_ylt=A0geu9p0EPRG4XsAxDBXNyoA?p=awbs+script&y=Search&fr=yfp-t-501
(sonsuzhost.com)

:p

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bende size kendi domaininizde birinci sırada çıkmayı öğretiyim 150 bin dolar :p
Heralde genel şeyleri anlatıyolardır link değişimi yapın, rewriterule, keyword, tag vs.

W

webpere

Misafir
ben katıldım

ben katıldım arkaşlar 3-4 yıldır bu işle ilgileniyorum ancak bir tecrübe sahibi olurum diye patronum gönderdi. Önce bende sizin gibi düşündüm ve biraz adamları alt ederim diye düşündüm ben daha fazla şey bildiğimi düşünüyordum ama tecrübe farlı bir şeymiş. gerçekten bilmediğim incelikleri gösterdiler. internetten çok okudum çok sitede bir çok çalışma uyguladım ancak programlar ve bazı incelikler çok hoşuma gitti seminer sonrasıda destek alabilmem ayrıca bir güzellikti 4-5 saate anlatılanlar dışında devamlı email ve msn desteği veriyorlar.

en önemlisi başarılarını da neler yapıldığı konusundada örnekler vermeleri kendi sitelerinde yapılan örnekler hilleler ve çalıştıkları firmalar ile yapılan çalışmalar gerçekten tatmin edici geldi..

gerçi ben de o parayı verip gitmezdim patron göndermese....

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben katıldım arkaşlar 3-4 yıldır bu işle ilgileniyorum ancak bir tecrübe sahibi olurum diye patronum gönderdi. Önce bende sizin gibi düşündüm ve biraz adamları alt ederim diye düşündüm ben daha fazla şey bildiğimi düşünüyordum ama tecrübe farlı bir şeymiş. gerçekten bilmediğim incelikleri gösterdiler. internetten çok okudum çok sitede bir çok çalışma uyguladım ancak programlar ve bazı incelikler çok hoşuma gitti seminer sonrasıda destek alabilmem ayrıca bir güzellikti 4-5 saate anlatılanlar dışında devamlı email ve msn desteği veriyorlar.

en önemlisi başarılarını da neler yapıldığı konusundada örnekler vermeleri kendi sitelerinde yapılan örnekler hilleler ve çalıştıkları firmalar ile yapılan çalışmalar gerçekten tatmin edici geldi..

Güzel bir yere parmak basmıssın, yaşadıklarını ve görüşlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler..

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

İlginç bi mesaj:)
pardon bu sitedeki kaçıncı mesajınız bu ya benim browserımda bir hata var yada bu sizin ilk mesajınız doğrumu?

L

_lancer_

Misafir
+1 banada biraz şüpheli göründü doğrusu çalıştığın şirket hangisi

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Siz bunları kayıtsız bir üyeye soruyorsunuz ve cevap bekliyorsunuz? :\

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar gereksiz suçlayıcı sorulara gerek yok..

Biraz mantıklı düşünün ve biraz araştırma yapın:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=google+semineri&btnG=Google'da+Ara&meta=

2. sırada.. Ben bir seminere gitsem, sonra eve dönünce Google'a yazar bakarım neymiş ne degilmis insanlar ne yorum yapmıs diye, adam da gelmis guzelce anlatmıs, doğrudur yalandır günahı onun boynuna diye düşünüyorum..

Sizi biraz saygıya davet ediyorum, acaba cok mu oluyorum :p

K

Kayıtsız Üye

Misafir
internetten üyelik versinler

bir kaç kişi internetten üye olup seyretsin.
ya da seminerlerinden bazı görüntüler yayınlasınlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5