İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GOOGLE SIRALAMA YÜKSELTME

nexon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba Arkadaşlar.Ws den 1 hafta reklam nedeni ile uzaklaştırıldım, oradaki konumu aynen kopyalıyorum.
WS'deki Konu linki: Google sıralama yükseltme

Alıntı:
Arkadaşlar google sıralama yükseltme işi içindeyim.Ben seo danışmanı değilim, çünkü seo dedikleri şey koca bir yalandır.Uyduruk bir kelime için milyar istemek ahmaklıktır, kurnazlıktır.En alakasız siteleri bile verilen KALİTELİ kelimelerde çıkarabilirim

1 hafta önce başladığım çok kaliteli keyword e bakabilirsiniz sadece 1 hafta çalıştım ve sitemiz "Ankara Dekorasyon" kelimesinde çok güçlü rakipleri bulunmasına karşın ilk 1 milyon içinde yok iken 2.sırada sabitlenmiş durumda.Bir başka örnek Esc*rt Ankara Kelimesindeki site çok gerilerden gelmesine karşın 1.sırayı sabitlemiş durumdadır.Bunun gibi 100 lerce örneğimiz bulunuyor.Fazla uzatmak istemiyorum size şu şu sıraya geleceksiniz diye bir garanti asla vermiyeceğim ama 100 de 100 şuan bulunduğunuz konumdan sıyrılıp çok çok daha iyi bir sıraya yükseleceksiniz bunun garantisini verebilirim(20 tl için buna değecektir).Sürümden kazanmak için ücreti 20 tl bölümüne açtım yoksa bu hizmet "seo" alanına girer ve size sundukları fiyat 500 tl den aşşağı olmazdı, ama size 20 tlye bu fırsatı sunuyorum..
5. müşterimizi de bulduğumuz için 20 tl lik paketimiz sonlanmıştır.Bundan sonra çalışmak yapmak isteyen ler için normal paket 50 tl dir.

20 TLlik referans paketi
1.gidas
2.yzy06
3.*****
4.AgReSiF_
5.ibrahimksm

Alıntı:
Son Aldığımız 2.5 İla 3 Hafta'lık Çalışmalarımız.

• "Ekonomi" 6. sıra (18.sayfada iken) Çalışma müşteri tarafından durdurulduğu için 10 ve 11.sıra gerilemiştir.Bütçe yetersizliği.
  • "Ankara Dekorasyon" 2.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • "Ben Alma" 1.sıra
  • "Güncel Blog" 6.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • "Gezi" 7.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • "****** Ankara" 1.sıra
  • "Hastalık Belirtileri" 8.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • "Ben Alma" 1.sıra
  • "Ben Aldırma" 14.sıra
  • "Radyo Love" 1.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • "Lazerle Ben Alma" 1.sıra
  • "Dövme Silme" 8.sıra
  • "Lazerle Dövme" Silme 7.sıra
  • "İlahiler" 6.sıra (sıralamada hiç yok iken)
  • Urfa WEB Tasarım 1.sıra
  • Şanlıurfa WEB Tasarım 2.sıra
  • Urfa WEB Sitesi Yapan Firmalar 1.sıra
  • "Nootebook Yedek Parça" 8.sıra 2 aydır Sıralamada O günden beri çalışma yapılmıyor.
  • "UKASH" 5.sıra
  • "UKASH Kart" 4.sıra

Sizce Tesadüf mü?
Bizce değil.
yardim.gif

Bundan sonra müşterilerimizin kullanıcı isimleri ve site adresleri burada paylaşılmayacaktır.

WS den 69 müşterim olmak üzere 1.5 ay içerisinde 146-150 müşteri ile çalışmalarımız son hız devam etmektedir.Çalışma süreçlerini konuya mesaj olarak göndermem kullanıcılar adına hoş ve güvenilir karşılansada Müşterilerim sitelerini deşifre etmemek adına bunu pek iyi karşılamadılar.Bu yüzden ayrıntıları paylaşamıyorum kusura bakmayın
bravo.gif

Bizi Tercih ettiğiniz için Teşekkürler.

Google sıralama yükseltme

nexon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
"Güncel Blog" 4.sıraya ulaşmıştır.

Yılmaz Akın

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir çalışma isteyebilirim lakin sonuç görmeden ödeme yapmam "sonuç alırsamda fazlasıyla hakkını veririm".
Pm ile ulaşabilirsin(siniz)!?.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.