Hitabet hakikaten bir sanatmış bunu anladım, anlamakta zanaat olsa gerek.
Ben şahsına ve kişiliğine tek bir kelime etmedim, yaptıkların ve sözlerinle ilgili konuştum. Olayın kişiselleşmemesini dilediğimi belirttim sana saygılı davrandım sense kişiselleştirdin.
İstersen şöyle bir gözden geçirelim sana hitaben yazdığım ilk mesajımda dedimki;
Onun temasında öyle bir problem yoktu, onun problemi çok başkaydı sen destek verdiğini söylüyorsun sürekli ona çamur atıp duruyorsun wpturkiye arkadaşım, üzülme kırılma ama ben yaptığını hoş bulmuyorum. Kişisel birşey değil sadece böyle olmamalı bunu söylemek istiyorum.
Belki ücret falan almadın, belki ondan verdiğin hizmet o şekilde kaldı ama bence bu tarz şeyler baştan konuşulmalı verdiğin emeğin karşılığını sonuna kadar almalısın, sonrasında da en doğru hizmeti vermelisin diye düşünüyorum.
Sense buna karşı "komedimisin nesin kardeşim" le başlayan kişiselleştirme olayına girdin.
Dedimki;
iyi niyet ile birşey söyledik hala abuk subuk mesajlar atıyorsunuz eğer kaldıramıyorsanız yazılanları engelleyin efendim size olumsuz birşey yazanı
Sense direkt abuk subuk olan sensin dedin, kusura bakma ama olayın kişisel saldırı boyutu nerede ve nasıl kim tarafından yapılmış sence? Söylediğim şeyler benim çok açık, ortada sorunun çözülmesi için yanlış yapılanları anlatan tek bir mesajını göremedim ben sadece site sahibine sen onu yaptın bunu yaptından başka tek bir mesajın yok, çözüm üretelim diyorum madem faydalı olmaya çalışıyorsun çözüm üretelim.
Sense halen garip bir tartışma içine sokup, savunmaya geçiyorsun oysa senin kişiliğine yönelmiş tek bir söz yok. Ancak sen yaptıkların hatalı, yanlış denildiğinde ben hata yapmam deyip savunma ve saldırıya geçiyorsan kusura bakma deyip tek bir laf daha etmeyeceğim.
Herşeyi mükemmel yapamıyoruz malesef benim görüşüm bu. Ben konu sahibine yardımcı olmak üzere birşeyler yazdım buraya, konunun ilk başından beri benden daha çok takipçisi sensin, lütfen sende yazdıklarımı ve yazılanları tekrar oku ve bana eğer bir lafın var ise ve bunlar kişiselse özel mesajla yaz.