İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Sıralama

X

Xman

Misafir
abuk subuk olan sensin bilmediğin konuya dışardan gazel okuyorsun, her teslim ettiğim işin peşinden koşacağım diye anlaşmıyorum kimseyle, işi teslim ettim bitti gerisi benim sorunum değil.

Konu amacından sapmıştır kilitlenmesini talep ediyorum.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bakın anlamıyorsunuz hala, burası forum sizin hoşunuza gitmeyen birşey yazıldı diye ters davranıp garip garip mesajlar yazıyorsunuz.
Yaptığınızı iddia ettiğiniz iş armut satmak değil, sizin bugün yaptığınız bir hata yada eksiklik o iş yaptığınız kişiye o gün yansımaz. Hiç değilse hukukunuz olan insanı yanlış yönlendirmeyin, yaptığınız doğru değil. Yaklaşımınızda yakışıksız.
Kilit yapalım, hoşuma gitmedi, işime gelmedi, çamura battı. Foruma katkınız ne o zaman?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Uzun süredir forumda 5 sayfalık konu görmemiştim, heyecanla girdim hüsranla çıkıyorum. Kişisel bir tartışma olmuş, hiçbir eğitici yanı yok

X

Xman

Misafir
Kitlenmezse dahada uzar gider, anlatıyorum anlatıyorum anlamamakta direniyor art niyet aramaya başladım bu işte.

Son kez yazıyorum ben 50 tl karşılığında anlaştım ve söz verdiğim şeyleri yapıp siteyi teslim ettim. Bir süre sonra site sahibi kendisi bir takım ayar denemeleri, tema değişimi ve buna bağlı ayarlamalar vb işlemler yaparken site google aramalarında gerilere düşmüş olay bundan ibaret. Konuya tüm attığım mesajlarda benimde diğer mesaj yazanlardan hiçbir farkım yok çünkü bu kişiyle yaptığım ticaret işlemi sona ermiş, forum üyesi olarak konu hakkındaki fikirlerimi yazıyorum sadece. Bu arkadaşın ısrarla tutupta beni olayla ilişkilendirmeye çalışmasına anlam veremedim ve açıkça art niyet arıyorum bu olayda.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hey Allahım, ben konuya kişisel birşey yazmadıkça sen kişiselleştiriyorsun on defa yazdırdın bunu bana. İlk yazdığım mesajda da sana kişisel olarak algılama dedim, yaptığın doğru değil bana göre bırakta kişisel fikirlerimi belirtebileyim.
Sen arkadaşına iş yapıyorsun para alıyorsun iki eklenti aktif etmek için sonrada hukumuz var diyorsun, alan memnun satan memnun buna bir lafımız yok, ama diyorsun ya ben yaptım bunun optimizasyon işini falan bende diyorumki e madem arkadaşın bir doğruyu göster.
Temada bir problem yok, yapılması düzenlenmesi gerekenler var hepsi bu. Art niyet arıyorsan kendinde ara bende değil, tekrar ediyorumki burası bir forum herkes bildiklerini ve görüşlerini paylaşması için varsa bende tamda onu yapıyorum.
Şu koskoca 5 sayfalık forum sayfasında "hukukun olan, arkadaşın olan" kişiye tek bir yardım ettiysen senden binlerce kez özür dilerim.
Benim algıladığım teman bozuk, onu yaptın bunu yaptın.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Komedimisin sen nesin kardeşim, ben seo hizmeti verdim kalıcı link yapısını düzenledim, sitemap kurdum, all in seo kurdum, 1-2 de link verdim teslim ettim. Adam tutmuş daha sonra siteyle oynamışsa banane, ben insanlık ettim yorum yazdım sen ne atlıyorsun ordan. Artı karalıyorsun dediğin adam benim 1.5 yıllık arkadaşım hariçten gazel okuma bilip bilmeden.

Tanımadığınız insanlara karşı hitap ederken bu şekilde bir dil IYINET Forumlarında kullanmayınız. Biz buna karşıyız.

Konuyu kilitlemeye gerek yoktur.

X

Xman

Misafir
Beni tanımayan karşı tarafın şahsım için abuk subuk mesajlar atıyosun, ona buna çamur atıyosun diye yazdıklarınıda okumuşsundur umarım, eğer okumadıysan oku ondan sonra onlarla ilgilide bir kaç cümle yorum alalım sizden sayın yönetici......

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hitabet hakikaten bir sanatmış bunu anladım, anlamakta zanaat olsa gerek.
Ben şahsına ve kişiliğine tek bir kelime etmedim, yaptıkların ve sözlerinle ilgili konuştum. Olayın kişiselleşmemesini dilediğimi belirttim sana saygılı davrandım sense kişiselleştirdin.
İstersen şöyle bir gözden geçirelim sana hitaben yazdığım ilk mesajımda dedimki;
Onun temasında öyle bir problem yoktu, onun problemi çok başkaydı sen destek verdiğini söylüyorsun sürekli ona çamur atıp duruyorsun wpturkiye arkadaşım, üzülme kırılma ama ben yaptığını hoş bulmuyorum. Kişisel birşey değil sadece böyle olmamalı bunu söylemek istiyorum.
Belki ücret falan almadın, belki ondan verdiğin hizmet o şekilde kaldı ama bence bu tarz şeyler baştan konuşulmalı verdiğin emeğin karşılığını sonuna kadar almalısın, sonrasında da en doğru hizmeti vermelisin diye düşünüyorum.
Sense buna karşı "komedimisin nesin kardeşim" le başlayan kişiselleştirme olayına girdin.
Dedimki;
iyi niyet ile birşey söyledik hala abuk subuk mesajlar atıyorsunuz eğer kaldıramıyorsanız yazılanları engelleyin efendim size olumsuz birşey yazanı
Sense direkt abuk subuk olan sensin dedin, kusura bakma ama olayın kişisel saldırı boyutu nerede ve nasıl kim tarafından yapılmış sence? Söylediğim şeyler benim çok açık, ortada sorunun çözülmesi için yanlış yapılanları anlatan tek bir mesajını göremedim ben sadece site sahibine sen onu yaptın bunu yaptından başka tek bir mesajın yok, çözüm üretelim diyorum madem faydalı olmaya çalışıyorsun çözüm üretelim.
Sense halen garip bir tartışma içine sokup, savunmaya geçiyorsun oysa senin kişiliğine yönelmiş tek bir söz yok. Ancak sen yaptıkların hatalı, yanlış denildiğinde ben hata yapmam deyip savunma ve saldırıya geçiyorsan kusura bakma deyip tek bir laf daha etmeyeceğim.
Herşeyi mükemmel yapamıyoruz malesef benim görüşüm bu. Ben konu sahibine yardımcı olmak üzere birşeyler yazdım buraya, konunun ilk başından beri benden daha çok takipçisi sensin, lütfen sende yazdıklarımı ve yazılanları tekrar oku ve bana eğer bir lafın var ise ve bunlar kişiselse özel mesajla yaz.

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ilgilendiğiz için teşekkurler ama ben konunun bu şekilde devam etmesine üzüldüm. Galiba arkadaşlar durumu kendi aralarında çözmeye çalışmışlar oda olabilir. Fakat bana şunu şunu yap deselerdi daha iyi olurdu. Wptürkiye seo için gerekli işlemleri yapacağını söyledi. 50 tl karşılığında bu işlemi yaptı. Ne kadar hakkıyla yapıp yapmadığını bilemem çünkü o kadar iyi anlamıyorum. Ama iyi yapıp yapmadığını şöyle anlatabilirim. Google bal kelimesinde ilk sıralara çıkarız dedi. Ve çıktık. 1 ay falan 2 sayfada kaldık. Son bir hafta 1 sayfaya geldik. Sonra gümmmm. Şuan yapmam gereken birşeyler varsa bekilyorum.
Sayfalarda bulunan yazılarım kategori olarak yazarak aşırı etiket eklediim. Bu durumda google tarafından spam olarak algılanıyormuş şimdi bende tutturdum bütün yazılarındaki etiket sayılarını bir tane veya iki tane yaptım.

Merhaba arkadaşlar,,,
Arıcılık ve Bal ile ilgili bir sitem var (www.asyabal.com) . Ayın 06/03/2009 tarihine kadar googlede bal kelimesinde ilk sıradaydı. Ama bu tarihten sonra google sıralamasında bilen yok. Google sayfalarında 30 sayfaya kadar geldim yok.

Gmail hesabımdan site yönetici araçlarından baktım siteme sitemde bulunan sayfaları ben kategoriye ekledim ve sayfaları kaldırdım. Google botlada bunlara ulaşamamış. 150 tane url ulaşılamadı gibi hata vermiş. Sıralamamın bununla bir iligisi olabilir mi? Şimdi benim ne yapmam gerekecek?

şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.