google sitemı indexlemıyor bunu nasıl hallederim simdiden tskler
![]() |
![]() |
digg +tecnorati + backlink+ özgün olmak şartıyla güncel yazılar+sabır
bunlara ulaşılamaz diye birşey yok, bunu engelleyemezsin, google bu herşeyi afiş eder, aslında tamamen ütopik, sitene bakamayacaklarsa siten neden var ki, sitene seo yapmazsın ulaşılmaz olursunprmi göremesin backlinklerme bakamasın index sayımı bilmesin gibi
bunlara ulaşılamaz diye birşey yok, bunu engelleyemezsin, google bu herşeyi afiş eder, aslında tamamen ütopik, sitene bakamayacaklarsa siten neden var ki, sitene seo yapmazsın ulaşılmaz olursun![]()
google street view ile onun bunun evini çekiyorsa senin ki gerçekten de ulaşılamaz birşey![]()
iç optimizasyon yaptınız mı?
metalar, h tagleri falan?
google da kelimeni arat ve ilk çıkan siteyi kontrol et, yardımı dokunabilir, sadece yüzeysel bakmai sef leri kaynak kodlarını eklediği oyunların adlarına hepsine bak, resimlere seo uygula mesela, yapacak çok şeyin oldu bak, hadi kolay gelsin
Peki acemice olacak belki ama bir soru?
Ben rakip bir siteyi arastırıyorum ya diyelim nerden link aldıysa gidip alıyorum gerekirse ,yada eşdeğer prli bir başka siteden diyelim .
Bİr başkası benim siteme baksın istemiyorsam ,bunu gizlemenin yolu varmı?
Varsa nedir?
prmi göremesin backlinklerme bakamasın index sayımı bilmesin gibi
Peki acemice olacak belki ama bir soru?
Ben rakip bir siteyi arastırıyorum ya diyelim nerden link aldıysa gidip alıyorum gerekirse ,yada eşdeğer prli bir başka siteden diyelim .
Bİr başkası benim siteme baksın istemiyorsam ,bunu gizlemenin yolu varmı?
Varsa nedir?
prmi göremesin backlinklerme bakamasın index sayımı bilmesin gibi