İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Takvimi ile Cep telefonuna hatirlatma mesajı

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google Takvimi oldukça yaralı bi hizmet, takvime oluşturduğunuz hatırlatmaları,
belirdeğiniz gün ve saatte hem mail hemde ücretsiz sms olarak bildirmekte..

Mesela altta bana google tarafından gönderilen bi hatırlatma msjını paylaşıyorum..
ekrangrnts000060eh8.jpg

Google mail ile bu hizmet saglanabiliyor eger bir gmailiniz yok ise burdan tıklıyarak oluşturabilirsiniz videolu anlatımını ise SDN kibi hazırlamış ordan da izliyerek gerekli ayrıntıları nasıl yapacagınızı öğrenebilirsiniz

----------------------------------------------------------------------------------------------

Google Takvim Nasıl Oluşturulur?
Etkinlikleri ücretsiz SMS ile bildiren, yazılıma gerek olmadan tarayıcı üzerinde çalışan, Outlook katili Google Takvim'i oluşturmak için izleyin, öğrenin.
En beğenilen Google servislerinden biri olan Google Takvim, Türkçe arabirimi ile hizmet vermeye devam ediyor. Ancak birçok kullanıcı, bu takvimin nimetlerinden haberdar değil. Google Takvim, en basitinden; bir randevunuzu size istediğiniz saatte ücretsiz SMS göndererek veya açılır pencere ile haber veriyor. Öğrenciler, şirketler ve özel günleri unutan bilgisayar kullanıcıları için, bu takvimin nasıl oluşturulacağını ve kullanılacağını anlatılmaktadır..

Flashin izlemek için tıklayınız..Yüklenmesi zaman alabilir.

Alıntıdır..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun zamandır kullanıyorum, hoş bir yazılım.. Tavsiye ederim bende. .

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
valla ben mesaj attığını bilmiyordum teşekkürler ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.