Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarihi indexlemesinin nedeni konudan önce içerik kısmında tarihi yayınlamanızdır. Olağanüstü bir durum değil bu genelde bloglarda olan bir durum. bloglarda dedim tahminim sizin de blog sitesi sahibi olmanız.
Önemsenecek birşey değil. içerik içinde tarih olduğu için çıkıyor. Aslında çoğu aramalarda güncel olduğunu belirten yararlı birşey gibi de duruyor bana göre.
İlla kaldırmak istiyorum derseniz tarih ile içeriği farklı div içerisine almanız gerekli.
Tarihi indexlemesinin nedeni konudan önce içerik kısmında tarihi yayınlamanızdır. Olağanüstü bir durum değil bu genelde bloglarda olan bir durum. bloglarda dedim tahminim sizin de blog sitesi sahibi olmanız.
müdürüm bu aralar yoğun maliyeyle felan uğraşıyor dalgınlığına gelmiştir
arkadaşım bloggerda tarihin içerikte görünüp görünmeyeceğini panelden belirleyebiliyosun v bulletinde de olabilir öyle birşey.turgay hocanın da söylediği gibi içerikten kaldırman gerek
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.